Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nejsem věřící a bohyně Rouška mi vůbec nic neříká.

Roušku nosím pouze v obchodech. Nosil bych jí i jiných uzavřených prostorech, avšak ty díky naší vládě navštěvovat nemohu. U východu z obchodu roušku snímám a je mi jedno, co si o tom kdo myslí.

V roušce, zvláště máte-li jí nasazenou delší dobu, vdechujete spousty škodlivin, kterých se organismus potřebuje zbavit a nádavkem pak silnou koncentraci vydechnutého CO2. Škodliviny oslabují vaší imunitu a pokud byste se náhodou potkali s virem , zaděláváte si na těžký průběh nemoci.

Vysoká koncentrace CO2 pak způsobuje únavu, malátnost, ztrátu pozornosti a ospalost. Při delší inhalaci pak působí jako halucinogen (ideální pro řidiče).

PS: od začátku epidemie jsem nic nedesinfikoval a ani to neplánuji.

5 0
možnosti
Foto

Díky opatřením, která byla zavedena, pokleslo reprodukční číslo covidu pod 1.

Následkem tohoto poklesu lidem otrnulo a ti méně bystří si teď začali myslet, že opatření byla zbytečná. Ti ještě méně bystří to dokonce hlásají veřejně.

Jsem ráda za každého, kdo k této skupině lidí nepatří.

8 2
možnosti
Foto

Některá opatření byla ovšem zbytečná a dost jich ještě zbylo. O nezbytně nutných opatřeních tento blog skutečně není...Vám přijde opravdu normální sedět ve skoro prázdném parku s rouškou? Koho tím zachraňujete...?

3 0
možnosti
LH

"V Sasku ode dneška kvůli koronaviru platí povinnost nosit roušky v obchodech a v prostředcích veřejné dopravy. Přinejmenším v hlavním městě Drážďanech ji velká většina lidí dodržuje."

v autě nic nosit nemusíte......

0 1
možnosti
Foto

Tak přesně jak píši .Tam kde je to potřeba - v obchodech a MHD. Nikde jinde jako u nás...

0 0
možnosti
Foto

V současné době je Česká republika zřejmě jedinou zemí na světě, kde vláda navzdory všem studiím a doporučením Světové zdravotnické organizace vyžaduje po svých občanech, aby nosili roušku i třeba při jízdě vlastním autem nebo při procházce lesem, kde nikdo není. Tím se navíc ještě více zvyšuje doba, po kterou lidé roušku mají na sobě, a tím pádem i riziko vzniku infekce.Vědci varují před využíváním roušek z nevhodných materiálů (například bavlna, gáza), protože u lidí naopak mohou zvýšit riziko infekce (BMJ Open, Risk Analysis). V roušce se totiž hromadí značné množství mikroorganismů včetně virů. Roušky mají zabránit průniku choroboplodných organismů zevnitř ven – jejich hlavním účelem je tedy ochránit okolí, nikoliv člověka, který je nosí.

1 0
možnosti
LV

Rouška je důsledek. Náhle objevená Smrt fanatizuje davy. A tx davy věří, že Vaše rouška je od té zlé smrti ochrání. Lid nenávidí smrt a miluje jednoduchá řešení. Proto je Roußka bohyní.

1 0
možnosti
Foto

;-) Klidně roušku uctívejte. Tu náhubní, jakož i bederní. I na tu u mnohých může dojít. Třeba i proto že o tu náhubní neměli až tak zájem;-)

2 1
možnosti
Foto

No, já Vám nevím, ale operovat v otázce, zda jsou roušky užitečné, nebo ne, právě nějakým bláznivým "Kenem", mi přijde přinejmenším nehodné rozumného člověka...

5 2
možnosti
Foto

Vy asi nerozumíte psanému textu....je tam několikrát zmíněno, že roušky jsou užitečné, ale v nesmyslných případech používání i zbytečné. Pokud jde o Kena, pro toho platí jen poslední odstavec pravidel jak se máme chovat doma po příchodu z venku...

2 0
možnosti
LH

Pokud nenošenim roušky nakazite jen sám sebe nemám s tím problém, bohužel to takto nefunguje.... Bohuzel

4 0
možnosti
Foto

Jak mohu nakazit někoho v prázdné ulici...?V poloprázdném parku?Tak to opravdu nefunguje. A pokud jste četl pozorně, nikde nepíši že roušku v problematických situacích nenosím...

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.