Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti

Tady se sešla sbírka lidí, kteří jsou "jako oni", jen obráceně otočení.

0 2
možnosti
Foto

Já chci trestán nějakého ruského politika podle českého zákonu,který v Rusku neplatí za to, že uklidil do depozitáře muzea nějakou sochu?Jak opačné?Vám opravdu nevadí co si Rusko vůči nám dovoluje?Takový jako by jste snad rádi opět v ulicích viděli ruské tanky...

3 1
možnosti

Na základě stejného amerického zákona byl zatčen na území České republiky ruský hacker, který údajně poškodil zájmy USA. Byl odvezen do USA. Totéž čeká Koláře a jeho partu pokud vytáhnou paty ze země. Rusové do okoukali u američanů.

3 1
možnosti
Foto

Tak to jste dost mimo....;-)

2 0
možnosti

Aleši souhlasím. pořiďte si už plynový kotel kondenzační. Je úspornější ! Její zakladatel, KAR el MA cháček vynálezce - dopadl klasicky. Komunisté se přeli o Rusy a bylo po firmě ! Plynový ohřívač vody přešel do všelidového vlastnictví! Jinak nezoufejte, poruchy na plynu je možno hlásit na čísle 1239 ! Tady vyřídíte kulové ... :-)

6 1
možnosti

No, a abychom se trošku zorientovali.

Rusko je jiná civilizace, Kateřina Veliká ukradla dějiny Kyjevské Rusi a Rusko od 19. století jede na ideologii "Eu(ro)asianismu". Ovšem to bylo legitimní Rusko které patřilo Rusům, i když i tehdy bych nechtěl být jejich sousedem.

Tohle co se dnes zaštiťuje jako Rusko je banda čekystických zločinců a ochlokratů co Rusko okrádá a obyčejné lidi otročí. Proti Putinovi, a jeho zločinecké bandě, je jakýkoliv car lidumil! A hlavně, legitimní vládce.

Jsou to darebáci a Džeržinského a Stalinovi pohrobci!

Ale klííííd, během dvaceti let budou psát stejné hovadiny o čínských komouších co si zase ukradli starobylou čínskou civilizaci....vlastně oni už o tom píšou a myslí si, že Čína je s Rusáky kamarád.

My jsme, od dob Svatého Václava, součást Západní, křesťanské civilizace. A ta končí za Košicemi, (Kaschau, Kassa, Cassovia)!

6 1
možnosti

Pane Bárto, ve věcech dalšího politického směřování ČR a Evropy asi nikdy nebudeme na jedné lodi, ale za tento článek u mě máte ohromné plůůůůůs.

Finta je v tom, že my se můžeme hádat o politice v rámci naší Západní civilizace. Na to máme různé názory ale kecy o tom, že patříme k Východu a naším spasitelem je Vladimir Vladimirovič Ljubimyj, jsou jenom myšlenky naprosto komoušisticky vymytých mozků! ;-€

Já jim říkám Flastenci!!!

R^

3 0
možnosti
Foto

Každý stát má púrávo přijmout takové zákony, jaké jeho demokraticky zvolená reprezentace schválí. Nejde tedy o drzost, ale o normální fungování demokracie, tak jak ji z náme všude ve světě. Pojede-li starosta Kolář do Ruské Federace, dostane možnost obhájit se před nezávislým soudem, takže to neřešte a zklidněte hormon :-)

2 8
možnosti
Foto

Karma!

My starostu Prahy 6 nevydáme, protože se podle našeho zákonodárství trestného činu nedopustil.

Rusové nám také nevydají Olega Gubina, který opilý srazil a usmrtil u nás na přechodu autem ženu. Asi to podle jejich zákonodárství také trestný čin není.

Inu jiná zem, jiný mrav.

16 0
možnosti

take jsem si na tuhle kauzu vzpomnel

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS