Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivanе Štěpanovičí, vidíte sám jak lidí v zemí České jsou vděčné. Neměl jste posílat svoje armádu na pomoc Praze. 12 000 Vaších mužů, které už stihli oslavit konec války v Berlíně, zůstali by naživu. A stejný a nebo i větší počet Pražanu by utonul ve své krví. Samozřejmě od města zbyli by trosky. Pravděpodobně zůstalo by málo s toho, co 75 let Pražané za peníze předvádějí turistům. Četné relativně čerstvé hroby obyvatel s datem smrti květen 1945 roku nebyli bych až tak lákavé. Nestala bych tam i Vaše "kontroverzní" socha a hlavně garantovaně nenarodila by se většina její hnusných odpůrců.

0 0
možnosti

A koho v dnešní době zajímá nějaký kus šutru někde na náměstí? Je bohužel vidět pane Bárto, že fakt nemáte nic důležitějšího na práci než řešit podobné, pro život naprosto nepodstatné krávoviny.

4 2
možnosti
Foto

Tak okamurovec Kobza to dost vážně řeší na Sputniku....;-)

4 3
možnosti

J52a94n 43R93á79ž

5. 4. 2020 11:57

Když jsem četl názory v diskuzi níže na téma, že by se nikdo za to jak volil neměl stydět, a např od p. Bárty, že by ho zajímalo jak kdo volil, mám návrh: Příští volby budou probíhat manifestačně, kdy každý volič své preference projeví jasně před volební komisí, to bude zveřejněno, a tak se jednoduše rozpozná, kdo je na správné straně a kdo je koblihář, kremlofil a čínský řiťolezec.

PS. Myslím to vážně!

8 0
možnosti
Foto

A k tomu ještě povinné volby.

1 1
možnosti

Uzavřu sám pro sebe téma Koněv. Jsem rád, že ta socha je pryč a a teď všichni, včetně těch, kteří nesouhlasí s přesunem sochy, vzhůru do obrany proti čínské chřipce. :-)

7 0
možnosti
Foto

Lze vám pouze poděkovat, že se držíte hesla, kdo uteče, ten vyhraje.

2 0
možnosti
Foto

Pokud by se někdo připoutal k soše Koněva, nešlo by o projev lásky, ale jen o gesto. Stejně hloupé, jako když jiný tuhle sochu odstraní.

6 0
možnosti

A to že se socha odstraní v nouzovém stavu v dubnu se fakt rozhodlo v lednu? Já myslel že dle vyjádření Koláře schuzovali noc předtím odstraněním...

7 2
možnosti
Foto

rozhodnutí o odstranění padlo tuším 12. září 2019, teď se rozhodlo o technické stránce věci.

1 0
možnosti
Foto

Předesílám, že socha Koněva (ale nejen ona) se mi hrubě nelíbila, a to z několika důvodů. Nicméně zaráží mě, že zatímco "výkvět národa" na její obranu vystupoval osobně, tedy bylo na první pohled zřejmé, kdo ji hájí, odpůrci ji zpravidla polévali barvou anonymně, obvykle v noci, aby je nikdo neviděl. Není to smutné?

8 2
možnosti

S obsahem článku souhlasím, snad až na ten dotaz kdo koho volí i když chápu Vaší zvědavost, ale dá se předpokládat kdo kam patří.

Částečně varující a částečně směšné jsou reakce těch "pravých vlastenců".

1 3
možnosti

Nevím koho považujete za "pravé vlastence". A koho za nepravé.

Na zásluhách Koněva, jako velitele armády, která osvobodila většinu Československa se nic nezmění ať už jeho socha v Praze 6 stojí nebo nestojí.

Proto mi nevadilo když tam stála, nevadí mi, když tam nebude.

Minulí horliví svazáci prosadili její postavení, dnešní horliví svazáci její odstranění.

To je pořád totéž jen s opačnými znaménky.

9 2
možnosti

Mě by spíš zajímalo, kolik ta sranda stála a kolik ještě bude stát. V dnešní situaci, kdy za chvíli lidem opravdu dojdou finance, bych si tohle drahé divadlo odpustila.

3 5
možnosti
Foto

Poplatek za uskladnění v depozitáři bude deset tisíc měsíčně...to nás opravdu nevytrhne. Na novém pomníku se už pracuje a s čínskou chřipkou pochopitelně nikdo dopředu nepočítal....

4 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS