Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Marek Prchal je Váš osobní přítel, že o něm píšete jako o "Márovi"?

0 0
možnosti
BM

Jestlipak víte že americkým prezidentům psali projevy sekretářky nebo ti různí poradci. A že i prezidentovy některé podpisy na úřední listiny jsou podpisy sekretářek? Projev Babiše byl projev Babiše a spekulovat o tom kdo mu ho napsal je přinejmenším podlé. Kdyby s nim nesohlasil tak by ho nepřednesl, nó né?

1 0
možnosti
JN

Pane blogere, koronavirus není čínská chřipka. Je to "globalistická" chřipka. Je to chřipka, kterou se může nakazit během pár hodin, dní či měsíců kdokoliv, i když je na opačné straně zeměkoule, než je její "epicentrum". Dnes je to "čínská" chřipka, zítra to může být "subsaharská" ebola či jiné africké nebo arabské svinstvo, kterým nás, Evropany, nakazí "ostatní svět", bez kterého prostě naše čistá, bílá Evropa "nemůže v podmínkách 21. století existovat".

2 0
možnosti
Foto

Nákaza se rozšířila z Číny,pokud by místní režim reagoval pravdivě s včas mohlo být vše jinak a to nemluvím o místních mokrých trzích, středověk s hnus...

0 2
možnosti
PL

P12e98t93r 93L15a36n45g47e40r

24. 3. 2020 14:14

Je těžká doba. Za sebe jsem tento projev čekal už dříve, ale jsem rád, že přišel. Možná to nemělo ty správné emoce, ale Babiš je pragmatik a projev mu napsali dobře. Bral jsem to jako projev statika a nikoliv soukromé osoby.

Celkově hodnotím práci vlády dobře. Chyby pod tlakem prostě budou vždy. To ví každý, kdo nese nebo nesl nějakou zodpovědnost v těžké situaci.

Co se týče Zemana. Tak ten bohužel nezklamal. Předvedl i v této krizi to, co je pro něho typické.

Za článek dávám karmu. R^

A zprostředkovaně děkuji všem politikům i v obecních zastupitelských pozicích za to, že se nebojí vzít na sebe zodpovědnost.

1 0
možnosti
DK

"A je úplně jedno, že projev četl z papíru a napsal ho za něho někdo jiný."

Tak mně to opravdu jedno není. Ten někdo jiný z projevu čpěl na sto honů.

3 2
možnosti
JN

Kdyby "Bureš" nesouhlasil s tím, co mu napsal "na tahák" Mára, určitě by ten tahák nepřečetl na třech televizních okruzích.

3 0
možnosti
ZS

Jak Babiše nemám rád, tak uznávám, že PR měl vždycky špičkové.

1 0
možnosti

Nemám rád oba dva a kdybych měl volit mezi nimi a koněm, volím koně.

Nemám ani televizi, ani nemám doma latex a bič, takže nejsem správný masochista, abych je poslouchal. Ale přečetl jsem si je.

U Bureše bylo jasně vidět, že ho psal někdo jiný a že tam má racionální část, a populistickou část. S racionální nešlo nic než souhlasit, u populistické se zasmát a počkat si, až začne vyčítat opozici, že zneužívá krizi.

Co se Zemana týče, tenhle zapšklý plesnivý stařec dokáže už je plivat jedovatou slinu. Ale bylo vidět, že narozdíl od Babiše se prostě nebojí říct co si myslí a dokáže to formulovat velice jasně. Ať ho nesnáším jakkoliv, musím prostě uznat, že to býval velice chytrý člověk.

2 2
možnosti
HM

To nebyla Babišova slova , ani to nebyla myšlenka z jeho hlavy .. prostě loutka, která se ppředvedla jako totální nula...

0 3
možnosti
Foto

J25a41n 44H91o98r92n81í34k

24. 3. 2020 11:41

Naprostý souhlas, dík R^.

3 0
možnosti
Foto

PR tým Andreje Babiše se zřejmě nechal inspirovat projevem k národu německé kancléřky Angely Merkelové. Babiš také seděl za stolem a stejně jako kancléřka měl po celo dobu projevu položeny sevřené ruce na stole. I obsah a tón projevu byl podobný. Rozdíl byl pouze v "uměleckém dojmu". Na Babišovi bylo ihned zřejmé, že projev čte. Merkelová měla asi před sebou také čtecí zařízení, ale působila dojmem, že říká spatra to, co právě cítí. Prostě Merkelová je v politice déle a je lepší řečník.

Problém Miloše Zemana je v tom, že si nenechá od nikoho poradit. On si stále myslí, že je nejchytřejší a ví všechno nejlépe. Když si ale na druhé straně uvědomíme, jakými lidmi je obklopen, tak se mu nelze příliš divit. Své spolupracovníky si ale vybral on sám.

19 1
možnosti
JB

Celkem souhlasím s tím, co uvádíte. Nicméně projev A. Babiše k národu se mi přeci jen zdál o něco působivější než projev A. Merkelové. Ten Marek Prchal je asi opravdu génius.

1 0
možnosti
VF

Já to moc nesleduji, ale kdo nebo co je Mára?

3 0
možnosti

Marek Prchal přezdívaný Mára, od a jeho agentůra vytvářejí Babišovu image. V podstatě má funkci Josepha Goebbelse, tedy zajistit propagandu vůdci národa ;-)

Výsledky hledání

Výsledky vyhledávání na webu

13 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.