Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nesouhlasí m. Pokud chtějí důchodci riskovat život kvůli pár korunám, tak je to jejich vlastní rozhodnutí.

1 0
možnosti

Dělat zbytečná a omezeně

prospěšná opatření není skutečně potřeba. Pokud čtou letáky, tak je to jejich věc. Ať si důchodci nakupují, kde chtějí a zda si potřebují nakoupit ve slevě, je to jen jejich věc, nikoliv vaše.

Vám taky nikdo nediktuje, co si můžete nakoupit a za kolik.

Pokud nechcete letáky, tak stačí na schránku napsat, že letáky nechcete a je to vyřízené.

1 0
možnosti
DK

Bože nezblázněte se....já už dávno říkám, že kdybych čekala na slevové akce, tak by leccos už museli rozdávat zadarmo....není to nic jiného než obyčejný marketing....takže není co rušit.

0 0
možnosti
PR

Nesmyslnost některých akcí je dobře vidět v jednom nejmenovaném obchodě s matracemi. Jdu si koupit matraci a prodavačka mě rovnou řekne abych si počkal na 50% slevu. Dám jí číslo tel. a počkám si na SMS. Hurá ušetřil jsem 4000 Kč.

1 0
možnosti
JN

J38o77s62e28f 76N82i17k89l

21. 3. 2020 9:26

.."každá konzumní společnost je chudá"...

1 0
možnosti
KM

Pane Nikle, kdybyste četl mé níže uvedené příspěvky jistě byste mohl pochopit, že pokud lidé tvořící konzumní společnost nemusí chudí být. Stačí jen přemýšlet a počítat ... a chudoba se každému flexibilnímu člověku obloukem vyhne.

1 0
možnosti
Foto

Já bych zrušení takzvaných akcí jen přivítala, a kdyby se už nikdy nezavedly, žádná škoda. Nejsem proti slevám, zlevňovat a zdražovat se musí. Nejsem ani proti tomu, aby obchod občas udělal nějakou zajímavou nabídku a dal nám to vědět jak na internetu, tak na papíru. Ale občas. Ono pravidelně zahlcovat lidi seznamy obrázků výrobků, jakoby ty výrobky byly něco mimořádného a nikde jinde nebyly k sehnání, mně přijde infantilní.

1 0
možnosti
KM

Prosím, přečtěte si mé níže vložené příspěvky a možná se Vám trochu rozsvítí.

0 1
možnosti
JK

Vážený pane Bárto. Copak nechápete, že to božský Andrej dělá pro lidi? O žádné preference mu určitě nejde. Je to přece zachránce národa, samozřejmě i s našim velkým panem prezidentem a Čínskou lidovou republikou, velkým to vzorem všech moudrých občanů a opravdových vlastenců. A proto třikrát sláva, sláva, sláva našemu panu Burešovi. Eh. Pardon, Babišovi.

6 0
možnosti
AM

Tentokrát převažuje souhlas. Bez slev se obejde každý, i důchodci, u kterých většina má stejně nasyslováno. Ale letáky nikomu nevadí, to by se musely zakázat i veškeré noviny a časopisy.

2 0
možnosti
Foto

Letáky se ovšem na rozdíl od novin a časopisů dostanou do ruky každému...

0 0
možnosti
LH

Ale někteří důchodci opravdu musí kupovat jen ve slevách buďte rád že vy ne...

0 1
možnosti
Foto

Nedělejte zase ze seniorů takové chudáky...i já si pochopitelně raději koupím produkt, který je v akci. Na pár měsíců ovšem nemám problém se uskromnit a tom to je.

2 0
možnosti
KM

Psal jsem to již u článku níže, ale nemohu jinak, než to zopakovat i zde, neboť konečně opakování je matkou moudrosti.

Jako penzista přijímám slevové letáky a akční zboží v nich jako dar z nebes.

A navíc mají i další využití neboť stále je ještě březen, o němž se říká, že za kamna vlezem. A slevové letáky mi tak poslouží i k zátopu a zapálení tříštěk v kamínkách.

To si snad mám ze svého důchodu navíc jen k tomuto účelu snad kupovat noviny, nebo dokonce Pe-Po?

...vždyť letáky k tomuto účelu poslouží dokonale a hlavně jsou zadarmo?

0 1
možnosti
Foto

Tak letáky zrovna moc dobře nehoří...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.