Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V17á41c62l78a96v 70M72a55c31h

22. 3. 2020 21:36

Neřekl bych "ještě štěstí že to řídí Babiš". Spíše "ještě štěstí že to řídí aspoň ten Babiš a nikoliv třeba Fiala nebo Hřib"

0 0
možnosti
Foto

Nekritizuji, jen sleduji. Kdykoliv je tiskovka, pan Babiš stejně jako v parlamentu odpovídá na to, co chce on, pan Hamáček věcně na to, na co je tázán. Rozhodně klid, rozvážnost a pohodu svým projevem šíří pan Hamáček, více než pan Babiš. Ten působí až zneklidňujícím dojmem, hlavně že je všude vidět.

0 0
možnosti

V krizové situaci se pozná charakter šlověka. Někteří Češi dovedou hlavně rozeštvávat lidi, na této diskusi je to krásně vidět.Už před 100 lety popsal českou náturu spisovatel Hašek. Můj názor je že Československo nemělo nikdy vzniknout. Jsme národ závistivců a nepřejících lidí. Tento blog to krásně dokazuje. Místo toho držet pohromadě tak se lidi jen rozeštvávají. A mít názor že Hamáček měl svetr místo obleku je borec a tímto lepší jak Babiš je už opravdu na CHocholouška. Psát že nejsem faninka Babiše a ani bych ho nevolila je asi zbytečné, stejně někteří lidé mně nazvou komunistkou i fašistkou. Jen chci ještě dodat lidi nezapomínejte kdo vás v nejhorší chvíli České republiky rozeštvával.

0 2
možnosti

Tyhle ,,jelita" se chytají všeho co můžou nějak použít proti Babišovi. I takovou pitomost jako je svetr. ;-D

0 1
možnosti

Dřív mě Babišovi projevy nějak moc nevadili, ikdyž to bylo o nesmyslech jako čapák, kampaň atd. Teď paradoxně, když mluví o důležitých věcech mě irituje čím dál tím víc. Je to hlavně tím tónem, gescí a takovým tím "celkově nasraným" pocitem, co z něj vychází. Sice je to lepší než Alena, která jednu informaci protáhne do 10ti minutového uspávání hadů (taky ji tam pustili jen jednou), ale z těch 5 co dnes a denně vidíme (Babiš, Hamáček, Havlíček, Vojtěch a Prymula) je AB jednoznačně nejslabší.Po něm je to koktavý Havlíček, který chce ze sebe občas vypustit tolik informací najednou, že se to nedá poslouchat a ty zbylé 3 bych dal asi do stejné roviny, protože ti mluví celkem rozumně, i když mají své mouchy. (Hamáček mluví jasně a věcně, občas až moc nazlobeně. Prymula jasně a stručně, občas moc odborně a roboticky. Vojtěch jasně a lidsky, občas trochu zamotaně a nepřehledně).

2 1
možnosti

Já bych to skóre tak neviděl, Hamáček nikdy nic sám neudělal a rád se skrývá za kolektivní zodpovědnost. Jak sám přiznal, jeho největším "výmyslem" bylo složení peněz do banky of CHINA. Využil známostí prezidenta v číně a dokonce prosí o pomoc zasláním vojenského letadla z Číny a to přes velvyslance, kterého chce Vystrčil, neboli pomatení, nicnedělající senátoři, vyměnit. Zrušit senát, který své jednání zvrhl v pouhou kritiku "Babiš" (v mnoha oprávněnou) a co navrhli?

Stav podle pisálka možná 5:0, ale o výsledku rozhodnou volby...

1 2
možnosti

A komu, čemu tímto prospějete? Co v této těžké době děláte Vy? Tedy kromě toho, že zase rozdělujete lidi.

4 8
možnosti

Chudák pes.....

7 0
možnosti

Milý pane, pokud si projdete článek jako nezaslepený koblížek, tak vystupování na konferencích má překvapivě pan Hamáček a guru Babiš je nějak mimo. Přečtěte si někdy zápis co sděluje a zjistíte, že to je chaos nad chaos.

2 4
možnosti

Ve svém mottu píšete něco o tom, že je chybou kazit si život závistí a nenávistí, ale zároveň píšete o premiérovi jako o "ulhaném hadru". Asi nevidíte do úst... RvRvRv

20 5
možnosti

...asi SI nevidíte do úst...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS