Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Typická situace, prezident se nezavděčí ničím co udělá:

Nyní tu jistá skupina diskutujících odsuzuje prezidenta, že neměl projev.

Po případném projevu bude tatáž skupina odsuzovat prezidenta za to, že měl projev.

1 0
možnosti
Foto

Tak pro všechny to zde do roztrhání těla brání Zemana. Sice pozdě, ale přece si někdo na Hradě uvědomil co se sluší a patři. Prezident bude mít na ČT samostatný projev. Stačí napsat jeden kritický blog a najednou to jde...:-)

2 1
možnosti
OP

Když prezident není státník, nýbrž hulvát, nebudu od něho očekávat řeč státníka. A jsem vděčná za každý den, kdy od něho neslyším ani hlásku

5 5
možnosti
Foto

Mně to nevadí. Jsem rád že je zalezlý a zticha. Jinak by se náš moudrý a láskyplný pan prezident jistě neudržel a měl by radost že e zase někoho urazil.

6 0
možnosti
JS

Kecáte. Prezident na téma koronavir vystoupil nejméně dvakrát a podpořil opatření vlády.. To že naše veřejně právná média nepovažovali za nutné o tom informovat, je další věc.

5 7
možnosti
MV

Myslite těch pár slov v rámci proslovu na hradní merende k výročí jeho inaugurace? Děláte si legraci, nebo nedokážete rozlišit mezi proslovem na. party a projevem statnika v kritické době státu?

7 2
možnosti
Foto

R^VR^ Přesně popsaná tahle smutná, až tragická situace.

Velice se obávám, že pan Zeman už dávno nemá na to, aby k občanům promluvil opravdu lidskými a povzbudivými slovy. Taková slova se totiž ani nedají nacvičit, či dohnat rétorikou.

7 4
možnosti
ZD

Na to jsou třeba vždy subjekty. Jedni kteří hovoří a druzí kteří vnímají. Je to jako s tou sklenicí vody. Tragické je, že své dostatky/nedostatky svalujete na jiné. "On na to nemá" a vy jste na TO připraven ? Nebo jen schází další munice do Vašich slavných blogů, pod kterými mažete jako o život?

5 2
možnosti

"Sice to moc nechápu, ale je mezi námi asi polovina lidí, kteří mají v prezidenta důvěru, věří mu..." No jo, škoda, jó kdyby tak teď mohl mluvit k národu třeba Drahoš;-D

6 1
možnosti
MV

Nemůže (Drahoš), protože na něj mimo jine naplival současný prezident v rámci volební kampaně dost lzivych slin.

2 3
možnosti
JB

J34i65r21i 67B46o15r

17. 3. 2020 11:08

Stalin také dlouho čekal,po napadení Sovětského svazu. A jaký to byl státník.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.