Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Měl bych se dědečkovsky rozčílit a hned přilepit na mladíka nálepku fašisty, který by chtěl staré lidi poslat do plynu?

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747249

Panebože...mnohdy mám pocit, že vy pseudohumanisté se v tom posílání do plynu přímo vyžíváte. Odporné.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Velmi dobře napsané. Osobně vůbec nejsem proti razantním karanténním opatřením.

Ale ptal bych se velmi důrazně co tihle panáci doopravdy dělají kromě nakrucování se celý den před televizními kamerami. Ukazovat freneticky vlastní ksicht v televizi je v příkrém rozporu se zákonitostmi krizového managementu. Skutečný politik se ve chvílích krize nestará o to, aby byl vidět na obrazovkách od rána do večera. (Klidně může za sebe poslat mluvčího). Vidět mají být výsledky jeho práce pro občany této země. Například ten Velký Blondýn v modrém saku se v lednu vysmál poslancům, kteří chtěli v parlamentu otevřít diskusi o tom, jak čelit hrozící nákaze koronavirem. Důsledky jeho tehdejší arogance a nicnenělání se ukázaly nyní, v několika posledních dnech, kdy drasticky chybí řada naprosto nezbytných pomůcek a situace se namísto dlouhodobé koncepční přípravy řeší horečně až když už teče do bot. Samozřejmě je dobře že se řeší, lépe pozdě než vůbec. Avšak to nicnedělání a naprosté zanedbání koncepční přípravy až do těchto dnů je trestuhodné.

1 0
možnosti
Foto

J52a43n97a 82M72a42j41o91v56á

15. 3. 2020 11:08

Jo, člověk občas kroutí hlavou... ale ti, kdo jsou schopni něco udělat někde jen potřebují trochu času aby zabrzdili své myšlení a nasměrovali jinam. To je jako otáčet auto o 180 stupnů - na fleku to jde jen někomu a za určitých podmínek. Ostatní potřebují čas.

No a pak jsou takoví, kteří se jen vezou a frflají. Jsou v každé generaci, v každé zemi, v každém čase. V první etapě krize (což je teď) se takové řeči prostě hážou za hlavu...lepší řešení není.

1 0
možnosti
Foto

Hlupáci existovali vždycky. Bohužel. A "nejhorší srážka je s blbcem" - pravil moudrý Jan Werich - a měl pravdu. Rv

3 0
možnosti

Největší bohatství společnosti spočívá v moudrosti stáří. Společnost, která si tohoto bohatství neváží, je odsouzená k zániku.

Nositelé bezcitných myšlenek o starších lidech, rozvráceči rodiny a genderovci jsou největším nebezpečím společnosti.

6 0
možnosti
Foto

Moudrost stáří....?To jako,že mezi starými nejsou hlupáci? Kdo byl celý život hlupák se nějakým zázrakem stane moudrým...?Bude jen starý hlupák....

4 0
možnosti

Přijde doba, kdy se viru zbavíme . Kdy to bude a kolik to bude každého z nás stát - netuším. Je nám něco bráno - (zvyky, pohodlnost, jistoty) - Máme obdržet do další - Rozum ! Za ním by měla přijít i pokora. Objevit to stále platné, že č.1 - Byl je a stále bude = Člověk. Kojenec, důchodce, kdokoliv = Je stále člověk ! Abychom něco dostali - musíme se něčeho vzdát. (Už mám finanční propady) - Srovnal jsem se s tím - Beru to, (po dlouhé době) - Jako tu skutečnou , osobní a rozumnou daň ... ! :-)

6 0
možnosti

Moje generace pracovala,vytvářela hodnoty, které užívá i tato mladá generace (byty, metro, nemocnice, školy, obchody atd.), financovala generaci předchozí, která již nic vytvářet nemohla.

Starala se o generaci novou, dala jí vzdělání a nakonec se postarala i o její počet. Myslím si, že nejčastěji měla rodina děti 2.

Dnesni generaci je tedy zatěžko převzít tento kolotoč? Kolik mají dětí?

Moc některým vaším úvahám nerozumím, máte porozumění pro ty, kteří fňukají nebo jsou plní zloby proti těm, kteří je s láskou postavili do života. Dáváte příklad, že v Japonsku se o své staré nestíhají starat, proč asi? Honba za penězi...

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS