Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Četl jsem, že na biatlon bylo přihlášen hodně diváků z Itálie. Jak by to asi skončilo? Na druhé straně mohli zakázat účast zahraničních diváků, to by ale nebylo politicky korektní.

1 0
možnosti
PN

Tak nevím proč ztrácíte čas psaním takového blogu. Proč rovnou nenapíšete biatlon bez diváků - blbost za kterou může Babiš, protože on může za vše. A dodat, kdyby rozhodnutí o prázdných tribunách v Novém Městě nepadlo, tak Babiš může za to, že podstoupil riziko šíření nemoci a kdy se tam někdo nakazil tak do krimu s ním za obecné ohrožení.

2 1
možnosti
MS

Naprosto hloupý článek. Sice nefandím tomu, aby si někdo nakupoval mouku a olej po tunách, ale aby někdo veřejně kritizoval bezpečnostní opatření u vysoce nakažlivé nemoci, to už je něco.

Zajímá mě - když už srovnáváte chřipku s covidem - , jestli loni přibývali nakažení chřipkou po desítkách a stovkách ze jeden den jako to mají v Itálii?

Také by mě zajímalo, jestli by jste mi vy, nebo 25 000 zbídačených čecháčků, zaplatili 40% chybějící mzdy ze svého, když by jste mě nakazili a já bych byl nucen marodit?

Sice bych neumíral,protože nejsem důchodce ale stát by mi proplatil pouze 60%. Máte na to peníze?

1 0
možnosti

V případě toho biatlonu rozhodnutí vlády chápu. Na tuto akci se sjíždějí fandové ze všech koutů republiky i Evropy, takže případná nákaza by se mohla plošně rozšířit mnohem rychleji. Myslím si, že podobně budou postupovat i vlády jiných zemí, organizujících nějaké významné sportovní a kulturní akce. Trochu se už začínám obávat o osud letošních letních OH.

1 0
možnosti
Foto

Dost často u takový rozhodnutí zvažuji, jak bych se zachoval, jak bych se rozhodoval. A musím přiznat (ač tuto vládu velmi nemám rád), že jim toto rozhodování nezávidím. NIKDY se nezavděčí všem, ale to je i statisticky nemožné. Když závody zruší, tak bude proklínána, když je nezruší a počet nemocných vlivem viru naroste, bude proklínána (i když by ten nárůst byl i při zakázaném závodu).

Ale určitě bych vládu nepodezíral z šíření paniky tímto zákazem - paniku tady v jejím (zatím) lehkém stádiu už máme a vláda se na ní podepsala, m.j.:

- téměř absolutní neinformovaností obyvatelstva v míře a obsahu nutném k minimalizaci paniky (srovnej s dnešním blogem Bohumíra Šimka)

- publikováním informací o nízkém stavu zásob potravin ve státních hmotných rezervách a informováním o předpokládaném zásahu obyvatelstva při pandemii z jakéhosi krizového plánu, aniž by zároveň konala tak, aby má předchozí výtka byla bezpředmětná.

2 0
možnosti
JN

J13o22s53e96f 24N53i24k18l

3. 3. 2020 10:59

Rv...Podobná opatření dělají i jiné země. A teď si představte, kdyby po biatlonovém víkendu vzrostl počet onemocnění koronavirem řádově na stovky...tak to schytá v první řadě Babiš, ministr zdravotnictví, celá vláda, že nečinila...jejich rozhodnutí, ať se nám líbí nebo nelíbím, je správné...

2 0
možnosti
LH

Vy jste pravděpodobně nepochopil rozdíl mezi návštěvou fotbalu a biatlonu že..... Tak jen 3 lehké otázky.... Kolik zahraničních návštěvníků přijde na českou ligu, kolik se jich tu ubytujte kolik jich tu bude navštěvovat další akce. První kdo bude ječet že se nic nedělá je místní antibabis uderka....

3 1
možnosti
Foto

Každý den přilétá do Česka desetitisíce zahraničních návštěvníků, kteří se běžně a bez omezení procházejí mezi lidmi...

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.