Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co když se vrátí nakažen a chytne to od něho pan president? Tragedie na obzoru!

1 0
možnosti
MV

Hrůzna představa. Nezastupuje v takovém případě podle Ústavy do doby nové volby prezidenta premiér země?!!

1 0
možnosti
VB

Tady převládá názor, že jednat v zahraničí může jen prezident, premiér a ministr zahraničních věcí. Asi bychom tedy měli odvolat všechny úředníky z Bruselu.

Názor, že úředníci nemohou ani dělat "pošťáka", mi přijde hodně naivní.

2 1
možnosti
Foto

Héézky překroucený.;-D

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste to vyjádřil naprosto přesně. R^

5 0
možnosti
Foto

R^ Karma

Je to projev absolutní zvůle, a to zvůle zcela soukromé, která nemá nic do činění se zájmy naší země a jejích obyvatel. Pan Mynář by měl veškeré náklady na cestu, ale i případné škody, které z ní pro naši zemi vzejdou, hradit z vlastní kapsy.

8 1
možnosti
MB

Naprosto nechápu, jak nikým nevolená osoba, navíc nedůvěryhodná - (Nemá prověrky) - Může mluvit jménem lidu českého ? Tento lobista vlastních zájmů již investoval do akcií přehrady v Kyrgyzstánu, vypil vodu z cizího rybníku a postavil sjezdovku v nížině ! Předseda vlády , ministerstvo zahraničí o misi nic neví -

Připadá mi to, jako kdysi bájný přelet Rudolfa Hesse, 1941 do Anglie ! Tenkráte byl Adolf zmaten - Nyní, hradní vůdce může být spokojen. Asi pompézně vyhlásí, že nám i v ohrožení života - Posel přivezl mír ! No, snad nemá vir - O Miloše se neobávám, ten má s virozou své zkušenosti, zde bacil šanci žádnou nemá ... :-)

14 0
možnosti
JV

Pan Mynář šel pěšky po hedvábné stezce, cestou si zpíval a sypal drobky, aby trefil zpátky. Domů poletí na křídlech lásky za svou rodinou. Je to jasné?

4 0
možnosti
MV

... a kdyby byl už v provozu plavební kanál Miloše Zemana, priplul by na dzunce...

1 0
možnosti
AL

Ale nikomu to neříkejte, je to děsně tajné! ;-D

-----------------------------------------------------------

https://www.lidovky.cz/domov/kancler-mynar-se-v-pekingu-setkal-s-cinskym-vicepremierem-cina-navstevu-ocenila.A200227_143913_ln_domov_ele

2 1
možnosti
MV

A netušíte, pane Licko, jestli se zúčastnil setkání i poradce pana prezidenta, nebo zúčastnění dělali, že nikdo takovy nikdy neexistoval?

7 0
možnosti
Foto

Po návratu by je oba i s Ovčáčkem měli dát do karantény. A zabíjí se dvě mouchy jednou ranou. Nikoho nenakazi a bude od nich aspoň nějaký čas klid :-).

10 0
možnosti
Foto

O68t10a65k57a89r 52S57e34k13l

28. 2. 2020 15:28

Pro jistotu bych navrhoval prodloužit karanténu na neurčito....;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.