Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P91e69t77r 66L52o88r67e53n55c

11. 2. 2020 17:51

Pane Bárto,

nadhodil jste téma a názor... a pak děj se vůle Boží (Vox populi, Vox Dei)

A nemažete.

Díky za to.

0 0
možnosti
JS

No jo, vidíme v praxi, co znamená řídit stát jako firmu.

1 0
možnosti
AM

A18d49a31m 38M90a52l57ý

11. 2. 2020 11:14

Prostě Babišovi sliby jsou tak skvělé!

To máte jak se sněním o hlavní výhře ve sportce: To bude skvělé až vyhraju! Nevyšlo to. Šup znovu vsadit. To bude skvělé ... atd. stále dokola.

Za minulých vlád jsem nic nevyhrál.

To je princip Babišových voličů.

4 1
možnosti
Foto

K46a81r43e72l 58C47a78c56h

11. 2. 2020 10:18

Pane Bárto. Mně je nějaké DPH z piva úplně lhostejné. Stále jsme země s nejlevnějším pivem. Před dvěma týdny jsem na sjezdovce v Itálii platil za 0,4 l piva 5 éček a za pikolo 0,2 l 2,5 éčka. Daleko více mně trápí, či spíše s..e, že sněmovna schválila další mise naší armády v Africe. Tolik asi k DPH z piva a jeho významu na volební preference prostého voliče.

9 6
možnosti
JK

Klidně můžete poslat celou výplatu na:

https://www.financnisprava.cz/cs/dane/placeni-dani/bankovni-ucty-financnich-uradu

a garantuji vám, že to bude pořád málo v porovnání s tím, kolik platí daně jinde. Pak vám to nesmyslné srovnání možná dojde.

3 1
možnosti
PV

Pravdou je, že jsou lidé, kteří potřebují svého vůdce a slepě věří všemu, co vůdce zavelí - například když vůdce o půlnoci řekne, že svítí sluníčko a je nejlepší čas na opalování, tak moudrá kobliha zapochybuje - o půlnoci v únoru ? - ale co - vůdce to řekl - a tak bere deku a už mrzne na zahradě ;-(

7 2
možnosti
PR

P85a24v94e95l 57R17y73š69k91a

11. 2. 2020 10:09

Nechápu kde všichni berou jistotu že senioři volí Babiše. Volby jsou tajné a jakékoliv průzkumy nejsou pravdivé. Většina lidí když vyjde z volební místnosti a je dotázána koho volili, neodpoví pravdivě. Hospodští si s DPH na pivo poradí hravě, s tím bych si starost nedělal. Pozitivní na tom je to, že celý národ má na co nadávat a zapomene při tom na důležitější věci. Pozitivní je to samozřejmě spíš pro vládu.

2 0
možnosti
Foto

To je potvrzená statistika, cca 45 procent všech seniorů volí Babiše.Mnoho dalších pak komunisty či lidovce....

5 5
možnosti
Foto

Děkuji všem za diskuzi.Je ovšem škoda,že místo argumentů na obhajobu té pivní trapnosti sesmolené a lživě prezentované Babišem se zmohou místní kobliháři jen na osobní útok a urážky.Je mi to sice jedno,ale zkuste i nějaký argument na obhajobu toho trapného a ulhaného pivního příběhu...rád bych nějaký poznal.

5 0
možnosti
FD

P. Bárta, vy fakt nechápete, že jediný útok, kdo ho tady předvádí jste vy pivem. Ani ve vašem případě to v nepíšu velké. Bohužel přiznám se vám, že chlastám. Během roku vychlastám kolem 10 kousků piv. Ale to je jenom moje věc.

5 3
možnosti
MV

"Dav naslouchá tomu a věří tomu, kdo má velkou hubu a drzejší vystupování." V. G. Bělinskij

4 0
možnosti
FD

P. Valiček. Ale dav volí a volí jenom tak, jak se k němu předchozí vládnoucí garnitura zachovala. Ale konečně se i přiznám, nejsem voličem Babiše.

5 1
možnosti
SN

:-)...........Pověřte šéfem vlády Fialu, neboi Bartoše ev. další vládychtivé a bude tu ráj na zemi! Jedině hlupák udělá dvakrát stejnou chybu. Mně stačí, co tu předvedly minulé vlády ! RvRvRv

5 5
možnosti
FZ

Super agent Bureš ,podnikatel s nadpřirozenými schopnostmi dokázal zdvojnásobit za dobu svého působení v politice výši dotací do svých firem.Vše ostatní co se týče ,,vládnutí" by dokázal i cvičený šimpanz.Vyhodit za dva roky 11 odborníků které osobně vybral na ministerské posty,neumět spočítat DPH z piva a postavit celé 4 km dálnic a s takovým hospodářským růstem dále zadlužovat stát to by snad ten šimpanz ani nemusel být cvičený.

6 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.