Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19a41n 17R69á60ž

25. 1. 2020 17:26

Animozita k osobě Babiše žene, jak lze pozorovat i u tohoto blogu, některé jeho ideologické nepřátele k nesmyslným, někdy až lživým tvrzenímRv.

1 0
možnosti

Stav věcí jak jej popisujete spíše ukazuje osobní vnitřní rozpolcenost. Nazval jsem jeho přirovnání spoluobčanů k toaletnímu papíru k hulvátství. Myslím, že i ta fotografie s nejmilejším tvorem svědčí o mnohém.

0 0
možnosti

Trošku unáhlený blog, zřejmě politickým náměstkem nebude;-).

1 0
možnosti

Já BISce fandím, když se snaží do vlády dosadit genetické klony.

Poslední modely v. 0.9 měly problémy. Ten na dopravě vypadal na fotce v oranžovém autě údržby jako reklama na zubní implantáty a ten na obraně se usmažil pod 3x účinnějším bojovým prostředkem.

A to, že se v tisku objevil krycí název (Akce404), je spíš náhoda

0 0
možnosti
Foto

Žel, to je přesně ono. Protiřečivé bláboly z dílny Babišo-ANO-Fertu. Zmatení. V kalných vodách se nejlépe loví

4 4
možnosti
Foto

L70e62o53n 43T94o12m94e30v

24. 1. 2020 17:35

Skok na špek se Vám fakt povedl;-D;-D

10 0
možnosti

Vážený pane, oslovení píši ze slušnosti protože si vás nevážím. Nazývat spoluobčany toaletním papírem (pravděpodobně máte současně na mysli použitý) svědčí o vaší vrozené "inteligenci" nebo o silně emočně napjatém stavu. I přes křik vás a vám podobných se nic neděje, republika pokračuje dál. To pokládám za hlavní příčinu emočně vypjatých hulvátských komentářů.

9 2
možnosti

P91e19t32r 35B52u88r84i28a76n

24. 1. 2020 16:10

Vážený pane, oslovení píši ze slušnosti protože si vás nevážím.

To je jako: volím Babiše a nevím proč.

3 7
možnosti

Ale, ale pane Barto. Znovu se ukazujejete jen jako kritik. Mate nejakou naplast jak te vred aspon prikryt? Asi ne. Jste jako vsichni ostatni diskuteri pod timto vasim clankem. Zde se mate moznost vydovadet kritikou, ktera urcite se rozsiri i na ty drivejsi neduhy.

Vsak i ja vam dam za pravdu. Dokonce vam mohu pomoci k urceni te pravdy, kterou kritizujeme.

Ta pravda se jmenuje "KOALICE"!!!! Tento "vred" nam nadelal mnoho neprijemnosti v minulosti a dela nam je i dnes. Stal nas mnoho penez a bude nas stat mnoho penez i v budoucnu. Zde ta nase kritika musi se obratit i na nas. Na vsechny obcany CR, kteri jeste dnes nepochopili, co ten "vred" nam prinasi.

Zde se naprava stane v reorganizaci celeho statniho rezimu. At chceme ci ne. Jinak tyto diskuze budou pokracovat. A ty penize se budou ztracet. Jak pise i pan Korecky.

"dělali to předchozí partaje a činí to i ta co se od nich učí....";-D

3 0
možnosti

jeden druhýho kryje- takže my póvlové jen čumíme.... Potrvrzuje se šaškárna - nyní za Babišovým dirigováním. Lide - hlavně zdraví- tyhle kejklíře zlikvidovat jedině jinak!

0 2
možnosti

Koukám, že jste polknul novinářský hoax i s navijákem. Máte pravdu, ohlupování voličů funguje.

7 1
možnosti

Naše křišťálově čistá pravice měla zase jiný způsob trafik, takže tímhle bych si fakt hlavu nelámal, natožpak psal blog.

2 3
možnosti
Foto

Není úchylné volit někoho, kdo tvrdí, že se nebude chovat, jako oni, a pak jen krčit rameny, když se chová jako oni a mnohdy i hůř?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS