Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když může být normalizační komunista ústavním soudcem, tak proč ne.

0 0
možnosti
Foto

Úřad ombudsmana by bylo nejlepší zrušit.

1 0
možnosti

Když může být "morální autoritou" normalizační kádrovák Tomáš Halík, tak proč by nemohla být ombudsmankou normalizační komunistka Válková :-)

2 0
možnosti
Foto

To máte z Protiproudu?Zkuste si dohledat kdo je profesor Halík a jak je ve světě ocenovan jako filosof a spisovatel....nejen v USA a na Západě,ale i v Polsku.

1 1
možnosti
AN

A62l89e24š 55N31o37v89á49k

12. 1. 2020 13:19

Máme tu Schorma a Matyse. Schorm - kariérní právník v EU, ročník 73. Snad není podepsaný pod nějakým článkem od Klause nebo Okamury.

1 0
možnosti
Foto

Urválek je poněkud jiná liga,to opravdu nechápete...?

2 2
možnosti
Foto

Tak jsem rád,že blog už není zčásti aktuální.Zemam hodil Válkovou rychle přes palubu,dokonce už ani neví,že ji nominoval a prosazoval on.;-)Tak tu máme dokonce nové jméno - Valachová.Zeman už je asi úplně mimo....

6 0
možnosti
DR

Slyšel jsem. Nerad to říkám, ale jenom aby jsme kvůli vzestupné tendenci kandidátů, na tu Válkovou ještě nevzpomínali.

0 0
možnosti

SouhlasR^. Jinak Miloš Zeman má po nějaké době zase "nádhernou" příležitost popudit proti sobě zase půlku národa, když bude trvat na nominaci Válkové. Ten obrat "popudit proti sobě" užívám jen kvůli diskusním pravidlům, daleko více by se hodil jeden přiléhavý lidový výraz.:-)

4 0
možnosti
DR

To sotva. Názor na něj můžeme mít jakýkoli, ale tak hloupý, aby ji po tomto ještě prosazoval zase není.

1 0
možnosti
Foto

Proč se s normalizačními komunisty konečně nesmířit. Tedy přistoupit k tomu, co už udělal jeden císař v Byzanci, když vrátil po čase majetky, tituly i postavení poražené šlechtě, tuším někde na Balkáně

1 4
možnosti
Foto

Vy se odvažujete srovnávat šlechtu s normalizačními komunisty?

Kromě toho by tu mě být opačný postup, aby normkomanči vrátili to, co ukradli a nahradili škody, které způsobili. Rv

5 2
možnosti
DR

Určitě nemusí. Naopak, měl by to být někdo, kdo má velký respekt v celém politickém spektru.

2 1
možnosti
Foto

A to je kdo? Já nikoho takového neznám a raději bych někoho kdo nemá s politikou nic společného,ale má respekt celé společnosti.Ani zde nikoho nevidím...

2 0
možnosti
MB

AB se již vyslovil - Nedoporučuji ! To je sice hezké, nicméně i úsměvné ! Bývalý člen KSČ Miloš, navrhuje bývalou členku KSČ Helenu. Bývalý člen KSS a ještě stále agent StB Bureš volá - ANO ! Nechme bokem, že nikdo nemá Lustrační osvědčení. Ozve se Veřejné mínění a Bureš tedy volá - Musíme zachovat mravní čistotu našeho Hnutí ! Já, tedy za ANO, už zase volám své - NE ! :-) Bože můj - po 30 letech od r. 1989.

Mj., pojem- Soudružství soudruhů a soudružek - Hanlivý není = Jde o blízkého druha. Použil i Jan Neruda - "Král Karel s Buškem z Vilhartic teď zasedli si k dubovému stolu... Teď kradmo přes stůl, po soudruhu točí" ...

10 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.