Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten ještě vyvolá další velkou válku. Potřebují se zbavit vojenského materiálu, jelikož se jim už nevejde do skladů, tak aby mohli vyrábět. A válčit se bude jinde, než v USA, aby se tam nic nezničilo.

0 1
možnosti

M59i35l38a17n 51K11e81s66l

6. 1. 2020 22:04

Co naděláme,v Bílém domě je holt Řeporyjec.

1 2
možnosti

Chudáci zaškatulkovaní neomarxisté a levičáci, na rozdíl od nezaškatulkovaných komunistů a národovců. I když se musím přiznat že zaškatulkování levičáků a zároveň nezaškatulkování komunistů mne poněkud mate.

2 0
možnosti

Teď velice rozumný pan Zaorálek na ČT24! Vám karma, Trump je zlo!

0 1
možnosti

Trump prohlásil America first, tak se toho drží a podle toho jedná. A jestli jedná dobře, nebo špatně, v zájmu, nebo proti zájmu amerických voličů, to se už letos dozvíme. Já si počkám a uvidím, zda názor průměrného američana konvenuje s názorem pana blogera Bárty.

1 0
možnosti
Foto

No, tak nějak, skrývání strategických ústředí do nemocnic, kulturních památek, obydlených oblastí, je jaksi prioritou totalitních režimů, takže při ničení těchto cílů, prostě musíte ničit i tyto objekty, a na to jistě chtěl Trump íránce upozornit. Neb jeho zpravodajci asi pracují kvalitně. :-)

4 1
možnosti

Nenecha, pane Barto. Je zde ale nebezpeci ze strany Iranu. Pri nerozvaznych provokacich iranske strany, odveta urcite prijde. Zde je moznost zniceni pamatek. To bylo varovani prezidenta Trampa.

Jinak je usmevne vase hodnoceni Trumpa. Od cloveka, ktery dela usudek z "medii" levicoveho bahna. (CNN, MsNBC a dalsich stanic, take z platku New York Times a Washington Post).

Snad na konec otazka, pane Barto. "Citite se dobre"???

6 0
možnosti
Foto

Pokud do bahna počítáte i Trumpovy tweety, tak jsem na tom stejně jako autor, protože si o Trumpovi myslím, že je křupan, namyšlený hulvát a inteligentní blbec. Takže jsem taky asi úsměvný, že?:-)

0 0
možnosti

...nad zvolením nařvaného burana americkým prezidentem. Tehdy nejvíc nadšení projevovali komunisté a různé národovecké skupiny.

To je dost samoúčelné tvrzení, řekl bych. A také veskrze lživé.

9 1
možnosti
Foto

Veskrze pravdivé,stačí si dohledat starší statistiky a názory."Největším přítelem Trumpa" byl tehdy Zeman,taktéž ikona komunistů a národovců....

1 1
možnosti

J57a11n 65R48á40ž

6. 1. 2020 14:22

Tak jsem si znovu přečetl knihu Maria Puza "Kmotr" a uvědomil si, jak je strategie preventivního zabíjení v zájmu míru chybná. Kmotr Corleone chtěl dosáhnout míru mezi mafiánskými rodinami a ty, koho považoval za rušitele tohoto cíle, nechal preventivně pozabíjet. Byli to lotři a smrt si zasloužili, ale k dosažení cíle jejich smrt nijak nepomohla. Jen to roztočilo spirálu vzájemného vraždění, kterou symbolicky odnesl i Kmotr.

Uvidíme, jestli k dosažení Trumpem poklamovaného cíle, což by mělo být uklidnění situace na Blízkém východě, vražda Sulejmániho (i když si smrt zasloužil) pomůže.

Osobně o tom silně pochybuji!

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.