Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P60e41t80r 94N65e10d61v56ě50d

18. 6. 2019 16:49

Popravdě jsem si říkal u vašich příspěvků...copak je to za prudiče..a ejhle...

Každopádně moc díky za příjemné počtení a přeju vám i vaší paní mnoho radosti s KuželkouR^R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji.Tedy ne za toho "prudiče"....;-)

0 0
možnosti
OP

Myslím, že je dobré vnitřně akceptovat společnost takovou, jaká je. Akceptovat, že např. někteří jedinci jsou primitivové, jiní mají nevábné vzory a jejich nevábné náhledy přejímají. Pak se dílo daří, protože si nenárokujete řešit neřešitelné. Přeji radost a zdar s Kuželkou :-)

0 0
možnosti
Foto

R^VR^ Ze srdce přeji vše dobré a hodně, hodně radosti s Kuželkou R^R^R^

5 0
možnosti
JN

Moc milé. Bylo mi dopřáno mít dvě vlastní děti. Už jsou to puberťáci na střední škole a téměř všechny vzpomínky od jejich prvního zakřičení dodnes jsou radostné. Tak si užívejte jako pěstoun a mohu-li poprosit pište o tomhle.

To, co bylo tématem vašich nejméně 10 minulých blogů přečnechejte zakyslým staříkům zkalmaným vlastní nepotřebností.

0 0
možnosti
MB

A proč? I Pěstoun je volič a má myslet na děti! Mj., chystané hlasování v PS - AB, přežije - Nicméně sedí na skluzavce. Všechno je v cyklech. Od prvotního nadšení - Po dnešní roli, kdy už budí útrpný smích. I tmu v noc zařídil ... :-)

2 0
možnosti
MB

Kdysi se nám v práci zjevil První otec na MD. Nebylo to obvyklé, sklidil mnoho uštěpačných poznámek i neúctu. Dnes převážil rozumný názor, že jde o Bytostné rozhodutí rodičů. Zájem je jasný = Blaho dítěte. Často se i objevuje onen pojem - Mateřská dovolená - Zda je, Pojmoslovně správný? Samozřejmě o žádnou D se nejedná - Je to tvrdá dřina. Bylo mi vysvětleno, že v opoře ZP je pojem Dovolená brán tak, že aktér je omluven absencí ve své práci. To pak i logiku dává. Jeden z mála vynálezů z dílny ČSSD, který kupodivu podstatný smysl má ... :-)

2 0
možnosti
Foto

R^VR^ Velmi přesně. To opravdu žádná dovolená není, ale dřina se zápřahem mnohdy i více ne 12 hodin denně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.