Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Zde padá jeden argument demonstrantů a kdo sleduje kauzy u NS, tak je zděšen

Šéf žalobců nemá žádnou páku na zprošťující rozsudky, rozhodl Nejvyšší soud

Nejvyšší státní zástupce už nebude mít žádnou páku na to, jak zvrátit zprošťující pravomocné rozsudky v případech, kdy je přesvědčen o nesprávném hodnocení důkazů ze strany obecných soudů.

... https://www.novinky.cz/krimi/506644-sef-zalobcu-nema-zadnou-paku-na-zprostujici-rozsudky-rozhodl-nejvyssi-soud.html

1 0
možnosti
MB

Oligarcha - Buď rozloží právní stát, nebo si právní stát sáhne pro NĚJ.To je celé. Jsem lidsky a silně přesvědčen, že sklízíme plody moudrého Miloše Zemana. Ten Zákon porušil a v r. 2014 Bureše bez problémů jmenoval. Dnes mu Andrej udržuje Vládu a sám si hlídá Investice. Hrad svého Bacila vypustil a čeká, kdy se mu opět vrátí! Až Babiš skončí - Zase nastane éra Miloše. Bude na stránkách tisku. 8 měsíců bude hledat Odborníky - (Zajímavé tyto lustruje čile)! Tento, hradní člověk je Praotcem dnešních potíží. Nedivím se, kýval s kolébkou sice vroucně - Nicméně s virozou ! Rudé trenky vlají a zvesela se třepotají stále intenzivněji ! ... :-)

7 1
možnosti
MR

Obávám se že po pádu vlády přijde další velký problém, jež se táhne jako červená nit politickým nastavením správy naší země. Tento problém je tzv. koaliční zlo, tedy nutnost sestavit koaliční vládu a koaliční vláda to je kompromis za kompromisem a trhací kalendář z rozvoje a prosperity naší země a její budoucnosti. Sestavit minulou vládu trvalo tuším 230 dnů. Topolánkovy taky 230 dnů. Je vidět na co jsme už zase zapomněli, to jak drtí naši zemi koalice ... Problém vidím v lidech a to že neumí žít v době, kdy zde už nejsou jasné záměry, mantinely, kdo co má dělat, říkat, spravovat, k tomu se přidává časová slepota. To co bych naší společnosti a lidem přál tak to je informační, časová, kontinuální a komplexní inteligence, jinak řečeno umět pracovat s našim mediálním prostorem, jak se věci, děje vyvíjeli v čase, jak to vidí naše generace a generace jež právě nastupují, jaké je zde rozdělení moci, co může vláda, parlament, samospráva, justice, hospodářská komora, odbory ..., jaké je zde mocenské prostředí a co vlastně generuje postsocialistická společnost ...

5 0
možnosti
AM

To jsou zase bláboly. Myslel jsem, že člověk vaší inteligence, chápe rozdíl mezi volbami do našeho parlamentu a eurovolbami. Chtělo by to na demonstracích prosazovat "svobodné volby", ale aby půl demobloku nešlo do kytek.

8 1
možnosti
Foto

Stagnace či mírný pokles ANO a propad ČSSD ve volebních průzkumech jistě vidíte...

3 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.