Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlůas, dík R^.

3 1
možnosti

Odpurci Babise jdou zalovat do EU, at nam zkrouhne dotace, lide prijdou o praci, statni rozpocet o penize jen kvuli vnitropolitickemu boji, a u toho jeste hulvatsky napadaji politicke oponenty a jejich volice a mysli si, ze tim ziskaji podporu sirokych mas... hm ... zajimava sorta lidi ti antibabisovci.;-)

6 7
možnosti
MB

"Všichni se demagogií oblbnout nedáme" ... ale jo, většina jo.. ať tou nebo tou ..

Demagogie jede na plné obrátky na obou stranách..

Akorát mladý Klaus zůstal nad věcí a poukázal na to, že problém tkví již v samotných dotacích, které jsou již ze své podstaty nespravedlivé a nekonečným zdrojem možných sporů, korupce, podezření a spekulací.

Teď se vzájemně znemožňují Babiš a zavedené parlamentní strany.. Až se důkladně navzájem pokydají hnojem, vstoupí na scénu se svojí stranou Klaus ..celý v bílém.. Paráda. Ideální chvíle.. to ani nemohl mít načasované.. to je prostě klika.;-)

3 2
možnosti
AN

Tak vyhrál, nebo nevyhrál :-)

0 0
možnosti
Foto

No, Babiš nevyhrál, vždyť to tam jasně Bárta píše. A jsetli tomu nevěříte, tak si přečtěte Ústavu a výsledky voleb.

Nebo jste měl na mysli někoho jiného?

3 0
možnosti

Ten pes na fotce s Vámi vypadá moc chytře.

2 2
možnosti
TK

Problémem je to, že v průběhu vývoje tohoto systému postaveného na penězích, zisku a konzumu došlo fakticky k vymizení jak stran hájících zájmy zaměstnanců, důchodců a sociálně slabých, tak stran hájících zájmy malých podnikatelů. Proč? No protože tyto skupiny své strany nemohou podpořit ničím jiným, než svým hlasem. A to je prostě málo, politiku živí přihrávání státních zakázek, igelitky a krabice od vína plné peněz, trafiky za "zásluhy", tedy vliv zde mají především velké a nadnárodní firmy. A jejich hlavním zájmem je moc a co nejvyšší státní rozpočet, tedy ta část, ze které se dá co nejvíc rozkrást. Profitují pouze strany a politici, kteří jdou těmto firmám na ruku, ne politici hájící zájmy "obyčejných" lidí, ti by top dělali "zadarmo". Takže ten, kdo ještě chodí k volbám jen hledá nejmenší zlo a ze zoufalství to hodí tomu, co mu za hlas něco naslibuje, přestože obě strany ví, že se jedné jen o plané sliby "nezasazené do reálného rámce". A nebo tomu, kdo se ještě nestihl profláknout, což byl Bárta, po něm Babiš a piráti.

No a v očích těchto lidí se Babiš až tak moc neproflákl. Sice něco jiného slibuje a pro něco jiného jeho lidé zvedají ruku v EU parlamentu, ale to běžné ovečky nevidí. A ty jeho stále omílané aféry s dotacemi a střety zájmů "obyčejné" lidi nezajímají, ostatně on už s tím vším do politiky přišel a nijak zvlášť netajil, jako podnikatel cucající dotace do politiky přišel a Lex Babiš o střetu zájmů napsali poslanci účelově až přímo proti němu na míru. Takže z hlediska jeho podporovatelů se nic nového neprovalilo, žádný skandál není.

2 0
možnosti
Foto

Predátor to není. V přírodě loví predátor jen proto, aby se nasytil. Ale ne, aby se přežral. Ale psychologie sériového mordýře, ta asi sedí lépe. Čím víc zamordovaných, tím větší chuť na další.

Ovšem i v přírodě se najdou sérioví vrazi, ale jsou vesměs ze smečky vyhnáni.

11 7
možnosti
KT

Výborně zformulováno!

9 1
možnosti
DV

D88a87v46i46d 59V22l87k

4. 6. 2019 15:59

Přesně napsánoR^R^R^

12 2
možnosti

Bureš/Ano volby vyhráli a jeho voliči věděli co je zač. Tudíž nevidím žádný důvod, proč by měl kvůli 100 000 křiklounů odstupovat.

Co se srovnání týče, Bureš=ANO. Zatímco na Slovensku šlo o hnutí s voleným předsedou. Srovnáváte nesrovnatelné.

Bureše nemám rád. Ale snažím se být objektivní. A když se na to podívám nestranně, prostě není důvod.

12 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS