Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ANO bych nevolil ale není koho jiného.

1 1
možnosti

V polovině loňského prosince EK pozastavila dotace pro holding Agrofert, spadající převážně do Programu rozvoje venkova. Komise je zastavila do té doby, než se vyjasní problém okolo možného střetu zájmů premiéra Andreje Babiše (ANO).Šetřit se musí tak proto ta zpráva tak vyznívá oni by ti úřednicí byly za pitomce kdyby to jako dopadlo jinak.Jejich jména se nedozvíme nikdy protože jsou externími pracovníky a blabla.

2 0
možnosti

V programovém období 2007 až 2013 zůstala čtyři procenta ze zhruba 700 miliard Kč přidělených dotací nevyčerpána. Podle kritiků se tehdy často financovaly zbytečné projekty, jako například rozhledny, ze kterých nebylo téměř nic vidět, golfová hřiště nebo hotely, které jsou dnes nevyužívané. Některé projekty kvůli podezření z korupce skončily u soudu.

2 0
možnosti

Někdo si myslí, že se měli komančové a StBáci odstavit od válu hned po revoluci, ale jak se ukazuje, je mnohem lepší, když se zdiskreditují úplně sami. Nejsou z nich mučedníci, ale úplně obyčejní zloději a podvodníci, kterými byli vždy. Je to těžká cesta ale možná, že je správná. Vidím to kolem sebe, onanáci obracejí a hledají čemu mají vlastně věřit. Dokáže jim někdo nabídnout morální útočiště? To je ta kardinální otázka, když Babiš jako modla selhal, komu mají vlastně věřit.

Osobně jsem začal věřit jen sobě, reklamy na blbosti přepínám a superslevám nevěřím,ty jsou pořád, stejně je to s politickými hesly, nejsou pravdivá, ani důležitá. Nejhorší totalitní režimy se zaklínají svobodou, demokracií, mírem a hlavně slibují že "bude líp". Naopak demokratické společnosti o tomto moc nemluví, není to nutné, protože je to normální stav. Proto chci ve vedení země někoho, kdo se marketingem nemusí domáhat pozornosti, ale kdo mi dá skutečně volnost k žití, podnikání a sebevyjádření, odevzdám daně státu, který se postará a bude mi sloužit, a ne tomu co je shrábne do své firmy.

1 0
možnosti
Foto

Jde ale o komunisty, kteří se poučili, jak to chodí v kapitalismu, aby zůstali nad hladinou.

1 0
možnosti
Foto

I21v36a92n 76M86a61r12e51k

1. 6. 2019 14:40

Na "hledání much"jsou zde "specialisté" p.Bárto, stačí si přečíst jen váš blog a reakce těch , kteří vám ak horlivě přízvukují a jste doma. RvRvRv

3 3
možnosti
Foto

O tom,že Vy jste ten pštros zabořený do písku nikdo nepochybuje.Takové lidi jako Vy neprobere nic....

2 1
možnosti
Foto

Moc tedy Babišovým příznivcům nerozumím. On tvrdí jednak, že Agrofert už nevlastní a neovládá (to svěřenecké fondy), jednak se stále chlubí, jak zatočí s korupcí. Takže kde jsou hoši z FAU, aby na ten Agrofert zaklekli tak jako na jiné? Proč to, příznivci svého protikorupčního boha, nežádáte? Nebo, že by to s tím (ne)vlastněním bylo jinak? Anebo odsypávat do vlastní kapsy tolerujete jen někomu?

7 1
možnosti

Nemyslím, že voliči Babiše kdykoliv používali svůj mozek. Prostě se tomu nikdy nenaučili. Takových je kolem 40 % (45 %?) populace. Přidejte ještě voliče Okamury a některých neparlamentních stran. Vlastně pak většinu nevolících.

Je to zřejmě běžná část jakékoliv populace. Bez nich by nemohly vzniknout kauzy Hitler ( s ní Henlein), Mussolini, Franco, Gottwald, Miloševič (a ostatní), Erdogan a konec konců ani Orbán či Lech Kaczynski.

To vše jsou jen dítka populizmu, kvalitní propagandy a vymývání mozků.

7 2
možnosti

S prvním slovem vašeho příspěvku bez výhrad souhlasím.

3 4
možnosti

Za bývalého režimu u nás v práci všichni jako jeden muž nadávali jednomu chlapíkovi do zlodějů, kolaborantů atd. Soudružská zášť, závist a nenávist z nich přímo tryskala. A to se našlo dokonce několik ehm ... , kteří jim tleskali. Obvinili ho, že má dva domy, drahé auto a jezdí každý rok za hranice na dovolenou a kde na to bere. Dali ho k soudu a světe div se, soud ho zprostil všech obvinění. Nic nepomohlo, ti závistivci a zlí ho špinili dál. Dodnes jsme kamarádi a těch domů má daleko více a dokonce vlastní i jednu fabriku.

Dnes se zase zlé slině dává karma - dejte mně raději (jedni a ti samí) mínus, jako ujištění, že nejsem jako vy.

Děkuji za přečtení.

:)

4 1
možnosti

To jako že jsme blbci a nezvážíme, jak to s panem Babišem je? Svatá prostoto - ovšem Vaše je království nebeské.

4 2
možnosti

Přesně.R^ Přímo ukázkovým prototypem zbaňkovaného voliče ANO je mínusovač Standa.:-)

5 2
možnosti

:-)......Pane Stehlíku! Minusovač Standa, na rozdíl od Vás, neztratil paměť a živě si pamatuje jak ti, kteří dnes po Babišovi jedou jak smyslu zbavení, to tu od "sameťáku" bez obav rozebírali! Proto ten až hysterický vztek, korýtka jsou v nedohlednu a doufám, že Babiš neztratí nervy a vydrží.

To je můj názor a Vaše Výsost mi to nemůže zakazovat. Poroučím se! R^R^R^

3 6
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.