Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak tak systematicky pročítám blogy a diskuse, docházím k závěru, že za spasitele považují Babiše právě jeho odpůrci. Zcela očividně se obávají, aby snad náhodou nebyl většinou za spasitele považován, no a proto píší články, jako je ten Váš.

Že jste to Vy, prozradím Vám tajemství. Bát se opravdu nemusíte, všichni normální lidé chápou, že Babiš je člověk jako kterýkoliv jiný, tedy žádný spasitel. Ovšem nelze mu upřít řadu dovedností a schopností, které aktuálně ostatním našim politikům chybějí. I kdyby v náš prospěch použil jen jejich část, pořád z toho jako republika můžeme těžit. Proto ho lidé volí.

2 2
možnosti
MK

Nesvatořečení stále na jedno brdo; myšlenka žádná. Léčba existuje: povinně si vezměte čistý list papíru, rozdělte jej čarou uprostřed a do jedné kolonky pište, co se Vám na Babišovi nelíbí do druhé jeho klady. Ta druhá je pro Vás léčebně důležitější a pokud zůstane prázdná, jste lhář!

3 1
možnosti
Foto

Tak sem s těmi klady....

6 1
možnosti
JF

J80i16ř79í 95F15o62g92e41l

30. 5. 2019 12:30

Líbí se jak autor a další voliči zejména ODS a TOP09 dehonestují voliče ANO poukazováním na jejich nevzdělání a nízkou inteligenci.

Přitom jeho výtvor je absolutně jak z dílny propagandistů někdější KSČ. Dehonestovat, urážet.... To by mu šlo ze všeho nejlépe. Asi čerpá z nových tezí nově vznikající strany-hnutí, která se po útercích schází, protože vidí, že současné opziční strany jsou neschopné.

4 1
možnosti
KT

Co je dehonestujícího na prostých skutečnostech. Dotační podvod je dostatečně znám, STB, bezcharakterní přebírání firem a nekvalitní potraviny též. Zadlužování států v dobách prosperity je zločin.

10 4
možnosti
Foto

Rady dědy Čumpelíka mne dostaly ... ;-DR^

5 3
možnosti
SN

:-).......Vážený pane autore! Pěkně jste si zaplival urazil všechny kteří nejsou stejného smýšlení jako Vy. Teď bych prosil o jedno.....popište co se tu dělo od "sameťáku" jak se bezostyšně rozkrádalo bez obav z trestu, jak se zhoršila za současné vlády životní úroveň, koho byste v tom případě navrhoval, aby to bylo ještě lepší! Děkuji dopředu za vypovídající odpověď! Rv!!

4 3
možnosti
JK

Na popis toho co dělal AB od "sameťáku" rozsah blogu nestačí a tak nebuďte líný a vyhledejte si to. A pokud tomu neuvěříte (protože je to nezřídka neuvěřitelné), máte možnost navštívit pamětníky z vytunelovaných, vyrabovaných a násilně převzatých firem. Samostatná kniha by se mohla jmenovat "AB a ČKA".

8 2
možnosti
EK

Proč se za každou cenu snažíte nahnat lidi do Babšovy náruče?

3 2
možnosti
Foto

Ten kdo má aspoň trochu rozumu tam jistě neskončí....

7 3
možnosti
JK

Ještě ten zázrak se zmizením, objevením a znovu zmizením syna, který byl špičkový pilot, než se ze dne na den zbláznil. Z mrtvých vstání je proti tomu žabařina.

6 2
možnosti
JJ

Zřejmě by bylo třeba ty "sektáře" poslat rovnou na hranici. ;-D Největší problém "všech demokratických sil" je to neskrývané pohrdání lidmi s jiným názorem. Proto také bude mít Babiš těch svých 30% ještě hodně dlouho. Pokud si samozřejmě neřekne, že to nemá zapotřebí a sám se na to nevy... Sice jsem ho nevolil, ale nevím, jestli to bude dobře. Protože když se podívám na tu jeho konkurenci, tak vidím spolek tlučhubů, bez jakéhokoli reálného programu, jež spojuje pouze vymezení se proti Babišovi, Zemanovi a Okamurovi. Jak to bude vypadat po Babišovi myslím můžeme sledovat v Praze. A jak si představují tu práci pro "blaho všeho lidu" nám nejlépe předvádí Pospíšil. Prostě on by pro ty Pražany opravdu rád něco udělal, ale pouze jako primátor. Jinak je ho samozřejmě potřeba hlavně v té Evropě!! Tím, ještě k tomu, jako předseda strany, všem ohromně pomůže. Pomyslet na to, že by ho tam lákaly jenom ty benefity je samozřejmě sprostá urážka nejspravedlivějšího ze spravedlivých!!;-D;-D;-D No a jinak naprosto souhlasím s kolegou Ličkou.

6 4
možnosti
JK

Kde se berou tihle "Sice jsem ho nevolil, ale ...", je jich dost a používají stejný mustr, kde ho asi berou. Marketingově vynikající taktika, nejprve infiltrace "jsem jako vy, věřte mi", a pak nám jasně vyjeví jaký "my" máme názor, na rozdíl od těch "tlučhubů", kteří k NÁM nepatří.

4 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.