Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ a karma. Dost dobrý....;-)

0 0
možnosti
LC

Jak ty vaše blogy občas čtu, připadá mně, že byste si měl už konečně ujasnit, kdo je kdo na naší politické scéně. ANO i ODS jsou protiimigrační - odmítají Bruselské kvóty. Když připočtu SPD, vychází mně, že v Česku je více než polovina obyvatel xenofobní. :)

0 0
možnosti
Foto

Všechny strany odmítají divokou migraci, ovšem jen některé dělají z tohoto tématu velmi hloupým způsobem strašáka o u nás pouze okrajový problém nafukují do obludných rozměrů....

4 4
možnosti
KS

90 % obyvatel jsou tyhle internetové války srdečně ukradené.

0 0
možnosti
Foto

Já píši o výsledku voleb a o stranách,které jsou 90 procent voličů co přišli volit ukradené....

2 0
možnosti
JZ

Autor blogu mi přijde poněkud schizofrenní. Dost často nám tu káže o tom, jak jsou Češi oproti Západu hloupý a zaostalý národ, ale v tomto blogu naopak jásá nad výsledkem voleb v ČR právě proto, že neodpovídá trendu, který lze aktuálně vypozorovat v mnoha západních zemích. Možná by neškodilo trochu si to v té hlavě srovnat.

Btw. nevím, co Okamurovi věštily nějaké alternativní volební průzkumy, ale volební lídr SPD David jasně řekl, že očekává zisk dvou až tří mandátů, což se taky beze zbytku vyplnilo.

12 1
možnosti
Foto

Pokud už jste zmínil Davida to je ten pravičák co v levicové ČSSD zakládal před šesti lety marxistickou Levou alternativu....?;-)

3 1
možnosti
PK

Tak nevím, zda je to jen shrnutí výsledků a jejich přeskupení do blogu, nebo obhajoba Islámu. At tak, či tak je jisté, že Vás pejsek je v tuto chvíli pro mě a jistě i Vaše okolí velmi hezký..........važte si toho.[>-]

3 1
možnosti
Foto

Vy zde vidíte nějakou obhajobu islámu ? Pouze konstatuji výsledky voleb a fakt,že voliče jisté spolky usilující o jejich hlasy nezajímají.

1 2
možnosti
Foto

L68e35o39n 88T83o54m19e11v

28. 5. 2019 17:41

Směšné....

4 0
možnosti
Foto

Pouze statistické údaje a výsledky voleb. Rozumní, Apači a spol. jsou skutečně směšní....

0 4
možnosti
MB

Připadá mi hloupé slovu vlastenectví přikládat tak pejorativní význam.

Připadá mi hloupé argumentovat tím, že nemá cenu upozorňovat na ohrožení vlastních tradičních hodnot, pakliže sem migranti neproudí ve velkém..

Uvědomte si, PROČ sem zatím tolik neproudí. Právě proto, že z toho někdo udělal téma ..a domácí či zahraniční politici si netroufli na nějaké kvóty.. zůstala nějaká omezení, překážky..atd..

Prostě "vlastencům" byste měl poděkovat za prevenci, díky které tady nemáme větší problémy, díky tomu tady není skutečný extrémismus..

Zatímco bohorovní "sluníčkáři" jsou ve své naivitě schopni napáchat neskutečné škody ..

19 2
možnosti
JJ

J63i34ř20í 76J15a25n25d44a

28. 5. 2019 16:14

Vaší logikou by se dal vzít volební výsledek Petra Cibulky a na něm dokazovat, že antikomunismus u nás nemá šanci a lidé ho odmítají.

11 6
možnosti
Foto

Vlast nebude "vlastenci" zachráněna před islámem;-D Pane vrchní! Pivo, gulášek a globus, eh, čo to tárám, mapu Evropy!To by v tom byl soudruh čert, abych to, teda na blogu, nevytmavil. Či ,,nevysvětlil"?8-o:-P

5 1
možnosti
JT

J40i62r54i 64T41i88c19h29y

28. 5. 2019 16:06

Tak tenhla pisalek rozhodne vlastencem neni. Pral bych mu ziti v nekterych ctvrtich Parize, Bruselu, ci Kodani.

10 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.