Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... VY čtete Hlas Ruska ?!? - VY, VY, ....VY rusofile, agente NKVD, KGB, GRU, ČKD, OP Prostějov, RVHP, n.p. Lacrum, VSŽ Košice, Vagonka Studenka, -  zaprodanče, psychicky nemocný jedinče, komunisto, internacionalisto, marxisto, englsisto, leninisto, stalinisto, hitleristo, geblsisto, utopisto, nacistickej fašisto, nacionalisto,  ....... vííííte CO ? Čtěte Hlas Ameriky a vůůůbec, ale vůůůbec nepřemejšlejte,- a hlavně ! už NIC nepište !

1 0
možnosti
Foto

Ale toho velvyslance by Česká republika z Kyjeva stáhnout měla. Je to Schwarzenbergovo proteže.

1 2
možnosti

Klasická ruská propaganda. Zdejší klika nám to jistě vysvětlí, jak to vlastně hlas ruska myslel:-)

2 0
možnosti

:-)........Milý autore !  Svým rozumem a přehledem nesaháte p. Matějkovi ani po kotníky !  Nepomlouvejte, argumentujte !  RvRvRv

4 3
možnosti

Já pomlouvám pana Matějku?Pouze jsem napsal,že má stejné názory jako bývalý komsomolec Zemánek, to si lze snadno ověřit.Je to pravda...

2 0
možnosti

Pane Bárto, skutečně nedovedu posoudit co je trapnější: příspěvek "Stáhněte velvyslance..." nebo Vaše reakce. Pokud se jedná o Vaši reakci, jste pochopitelně IN, ale nevím jak dlouho.

3 2
možnosti
Foto

Takže Vy se pano Bárto stavíte na stranu Kyjeva, který vraždí svoje civilní obyvatele?

A podporujete muslimské čečenské radikály společně s nacisty, kteří zabíjí civilní obyvatele východní Ukrajiny po boku Kyjevského režimu?

6 8
možnosti
Foto

Tak pan Kindl se staví na stranu čečenských muslimských radikálů a kyjevských nacistů.

Kdo se přidá?

3 4
možnosti

0,46% občanů nebo voličů? Je to dost rozdíl.

1 1
možnosti

Každý občan je volič.V čem je rozdíl?

0 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.