Diskuse

Fakt? Fašisté kradou české děti !?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to byznys pane, obchod s masem za státní dotace. Ochranu v případě skutečného týrání rodiči (pěstouny už samozřejmě ne) mají jako vedlejšák. Odměňováni jsou za obrat.

0 0
možnosti

Něco si o fungování Barnevernrtu přečtěte taky z norských zdrojů, ať jste v obraze.

http://www.barnefjern.org

http://thirdseconds.org/her-blir-jenta-6-manipulert-av-en-psykolog/

0 0
možnosti

Psycholožka ve 4-hodinovém výslechu vymohla po 6-leté dívce přiznání, že byla zneužita. 22-krát odmítla lhát, tak jí řekla, že dokud nepřizná zneužití, výslech neskončí.

Měla výsledky a byla vyznamenána.

0 0
možnosti
Foto

Máte střízlivý pohled na věc. Ovšem i kdyby Michalákové byly odebrány děti na základě toho, že je občas bila, tak pořád existuje v Norsku spousta dalších případů kdy byly děti odebrány z mnohem banálnějších důvodů a díky systému jakým Barnevernet funguje, je pro rodiče prakticky nemožné je získat zpět. Norské nevládní organizace na ten problém upozorňují už léta.

1 0
možnosti

Norske obcanstvi je uplne sumafuk. Proste, kdyz nekde zijete, tak podlehate tamnim zakonum. Nechapu, proc se tohle resi.

0 1
možnosti
Foto

J61a90n64a 54M70a51j84o15v70á

23. 1. 2015 22:53

Přiznám se, že to je jediné, co mi dost vadí - dle dostupných info jsou kluci občané ČR a protože nic neprovedli, jejich "zadržení" v Norsku se mi těžce nelíbí. Bez ohledu na viny či neviny rodičů mají v ČR další příbuzné. Stát by se měl starat o občany, kteří se v cizině (nikoliv vlastním přičiněním) ocitli v nouzi. To, že se tak neděje je dle mého soudu špatně.

1 0
možnosti

Fasisticke Norsko? No - nacisticke Norsko - nacionalni socialismus tam ma dlouholetou tradici z doby uz pred "okupaci" Nemeckem ... Jinak s valecnou dobou, kolaborantsvim, nekolika norskymi divizemi SS, apod. se Norsko moc nevyrovnalo dodnes.

1 1
možnosti

Připadá mi jako drsný trest pro dítě přijít o rodiče jenom proto, že se neudrží a plácnou ho na veřejnosti. Ale Norové to třeba vidí jinak.

Je fakt, že imigranti by se měli připravit na zemi, kde chtějí žít. V USA se trestá močení na veřejnosti, u muslimů se musí matka připravit na to, že o své dítě přijde, když odejde od otce.

Máme zemi s (prozatím) rozumnými zákony, tak si toho važme.

0 0
možnosti

Nemáte info. Pěstouni si v Norsku vydělávají až 35 000 měsíčně. Já si myslím, že je to slušná částka. A důkaz, že Norsko hodlá vždy převychovat děti jako nacisté: Michalákovic nesmějí mluvit česky, jsou rozděleni, matka je nesmí objímat, nesmí na ně mluvit hezky, nesmí jim prokazovat city.

3 2
možnosti

35000 je na Norsko almužna.Pokud to trochu přepočítám,profesionální pěstouni jsou na tom v Česku lépe.Přirovnávat nějaký stát k nacistům už je trochu dost mimo...

3 0
možnosti

Zkuste si najít další informace, zjistíte třeba že u nás se odebere rodičům ročně 10 dětí z 1000 a v Norsku 152 dětí z tisíce.

V Norsku se ročně narodí asi 59 000 a Barnevern řeší ročně asi 53 000 případů.!!!!

Zjistěte si jak je to s finančními odměnami pro pěstouny a Barnevern za umístěné dítě do pěstounské péče.

Dále si zjistěte proč se dále odebírají děti, například polské rodině za to že dítě bylo několik dní ve škole smutné, protože mu rodiče řekli, že babička doma v Polsku je nemocná a možná umře.

To vše se vám zdá zcela normální?

Mě tedy ne.

4 0
možnosti

Presne tak, kdyz (aktualne) vidim sveho dvouleteho vnuka, jak visi na 6lete sestre, je mi z toho nanic. Pry pohromade nezvladatelni. Profesionalni pestounska rodina nezvladne dva chlapecky? Fuj.

4 0
možnosti

Omluva. Patri pod prispevek o rozdeleni sourozencu.

0 0
možnosti

V Cechach ziji prodice a dalsi blizci pribuzni, kteri by deti radi vychovavali.Mate deti?

Ano, myslim, ze fasiste skutecne kradou deti.

7 0
možnosti