Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Myslím si, že PRO DĚTI už je v současnosti nejlepší jediná varianta. Zůstat v Norsku a být řádně vychován. Jistě to pro ně bude znamenat zásah na celý život. Ovšem pokud se vrátí do ČR, nastane opravdové peklo. Tato rodina už nikdy nebude fungovat a děti budou mít těžké trauma celý život. Vždy se totiž najde někdo, který bude chtít "aktuálně" informovat. Nebudou mít nikdy pokoj. Paní Michaláková neměla kauzu mediálně vůbec řešit. Uškodila dětem i sobě.

4 3
možnosti
KM

Takova rozumna uvaha....:-( Vzdal byste se svych deti?

6 0
možnosti
Foto

střízlivá úvaha, karma

0 0
možnosti
Foto

Je to sice možné, ale ti děti jsou českými občany, a proto jsou pod ochranou českého státu a měly by mu být vydány.  Když se vydávají zločinci, tak proč ne děti?

A těch dětí odňatých v cizině českým rodinám, je nějak moc.

5 0
možnosti
Foto

„Se svým nejlepším vědomím a svědomím říkám, že v rozhodnutích je spousta jiných okolností, které nebyly veřejnosti sděleny. Obecný závěr se dělá na základě popisu skutečnosti, který není úplný. Umím si představit, že by i v Česku skončil případ odebráním,“ řekl Zdeněk Kapitán, ředitel Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí, který je s rodinou v kontaktu od roku 2011 a jednal opakovaně s norskými úřady.

http://www.novinky.cz/domaci/359565-kapitan-michalakovym-by-deti-odebrali-mozna-i-v-cesku.html

2 0
možnosti
JN

J16i98ř24í 55N55o10s50e95k

23. 1. 2015 8:44

A znovu a dokola - pokud rodiče nebyli k výchově dětí způsobilí (nebo si to úřad myslel), děti s českým občanstvím patří do Česka, k českým příbuzným či do české náhradní rodiny. A oba chlapci musejí být spolu!

Mimochodem, otec boj s úřady vzdal - to neznamená, že se na děti vykašlal. Každý nemá sílu bojovat s byrokratickou hydrou, pane Bárto.

7 0
možnosti
LR

To je zajímavý, střízlivý, pohled na tuto záležitost.

Na druhou stranu by mne zajímalo, zda podobně zabavují děti muslimům, kde Korán i imámové přímo nařizují děti bít a psychicky týrat.

3 0
možnosti
JT

Kdepak, oni potrebuji evropske deti. S muslimy by byly jen komplikace.

0 0
možnosti
DD

Ať už je to tak či onak, jedno je pro mě nepochopitelné. Proč nejsou bratři spolu ? Je vážně v zájmu dítěte přijít o sourozence ? Čím se ty děti mohli provinit že je rozdělil ? Sejde z očí, sejde z mysli. Nic jiného v tom nevidím a z toho se mi chce blít !

12 0
možnosti
Foto

Jo, taky doporučuju: Hezká ukázka, kam to může vést, když zmatená blogerka začne fantazírovat o věcech, o kterých nemá ani páru. K odebrání kluků v Norsku nejspíš došlo v rámci projektu o vyšlechtění nadlidské rasy, protože měli nordické rysy. Úvaha zakončena citátem z Ghándího 8-o

3 0
možnosti
AV

Proboha, proč si autor nezjistí aspoň nějaké skutečnosti?

Pak by nenapsal tenhle blábol ve stylu: Když to tak rozhodli, tak je to asi správné...:-/

6 1
možnosti
ZB

Zjistil jsem si na Echo 24, které považuji za solidní zdroj část rozsudku,který nebyl zveřejněn jinde.Zdá se Vám to málo?

1 0
možnosti
JT

Jeste se te zrudne organisace zastavejte. Zadrzuji a tyraji ceske obcany. A to vsechno jen pro penize, ktere inkasuji pestouni.

3 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.