Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Je  to  populismus ( islámofobie), uměle  vytvářené  napětí".

Přesně tak. Mocní tohoto světa si mnou ruce , jejich taktika zabírá....

Apropo to , co se řeší v posledních cca osmdesáti letech ve světě je boj různých klik o jeho ovládnutí. Dříve se snažily tyto kliky proti sobě bojovat vojensky , po druhé světové válce na to jdou trochu jinak.  Je zde snaha o ekonomické ovládnutí... Jsou země , které se skloní a ty jsou vydávány za přátelské a kamarádské a pak jsou země , které se neskloní. A proti těm je třeba štvát , vyvolávat napětí , válečné konflikty atd... Islámské země jsou natolik konzervativní , že jít na ně s penězi nezabírá...tam je to o jiných hodnotách. A tak je třeba na tu kolonizaci jít jiným způsobem. Dehonestováním islámu a vyvolávání nenávisti  vůči muslimům.

0 0
možnosti

P53e79t71r 11N95o78v39á90k

25. 1. 2015 23:12

neuvěřitelný příběh nyní ex-muslima! R^

http://1url.cz/BfNh

0 0
možnosti

J45a64n 38R15i74c56h85t31e16r

23. 1. 2015 12:42

Problém ovšem není v machometánech, kteří u nás žijí, Česká republika má v tomhle, na rozdíl od zbytku západní Evropy, díky své imigrační politice "kliku".

Problém je v těch, kteří tady "zatím" nejsou.

Podle vás je lepší řešit problém teprve s prvními oběťmi teroristů než se mu snažit předcházet, já na to mám třeba jiný názor. Navíc nejde jen o teroristy - v Belgii na nátlak "muslimské menšiny" nesměli na náměstí postavit obvyklý vánoční strom, anžto tu menšinu urážel. Tato menšina také nejsou teroristé, přesto by mi jejich postoj vadil. A vadil by mi natolik, že bych jim nabídl, aby se vrátili, odkud přišli, pokud se jim u nás nelíbí.

Ten problém opravdu netkví jen v bombách a samopalech...:-/

2 0
možnosti

Zase ten nesmyslný blábol o zakázaném vánočním stromku,ten je snad nesmrtelný...;-)

3 1
možnosti

Samozřejmě, že jakýkoliv populismus je nejjednodušší k získání politických bodů.

Samozřejmě, že jsou muslimští teologové smýšlející, že muslimové, křesťané i židé mají stejného Boha.

Ale k muslimum se hlásí i nenávistná muslimská ideologie vraždící muslimy, židy i křesťany.

A pak je veliká muslimská mlčící většina, která lavíruje mezi těmito skupinami jako Mohamed Assad předsedající skupině muslimů u nás. Kdo viděl s ním Hyde Park, jak vyloženě nemluví pravdu, když tvrdil, že v muslimských státech se staví křesťanské kostely stejně jako my stavíme mešity muslimům, asi moc důvěry k němu nezískal. Všichni víme, že to není pravda. Také víme, že v muslimských zemích se musíme přizpůsobit jejich životu, je-li nám náš život milý. Ale muslimové se u nás přizpůsobit nechtějí. Nosit burku je v naší společnosti v době agresivního islamského státu pro naši společnost riskantní. Proč to riziko máme podstupovat? Proč se muslimové nepřizpůsobí našim pravidlům a zákonům. V Německu mají desítky vražd podle zákona šária. To není normální! Bohužel proto musí být všichni muslimové sledováni jako potenciální vraždící islamisté.

:-)

3 0
možnosti
Foto

Vy také považujete Mohameda Abbase (kterého si zjevně pletete s Háfizem Assadem) za "nejvyššího muslima" u nás? Pak se tedy není čemu divit, že zastáváte názory, které tu prezentujete. Islám již z podstaty nemůže mít žádného vůdce, protože na rozdíl od křesťanství nemá žádnou církev. Existují v něm něco jako duchovní autority, ale za tu se může prohlásit prakticky kdokoli - no a pak už jen záleží na tom, jak jsou zdatní manipulátoři a kolik lidí dokážou zblbnout. Žádní kněží ve smyslu křesťanských v islámu neexistují. M.Abbas platí i mezi muslimy zdejšími za velmi konzervativního vykladače islámu a proto má v té své "Unii" asi 5 lidí. Ale rád se vyjadřuje do médií a je tedy hodně vidět. Na něm dobře poznáte, jak je snadné vyvolat neoprávněný dojem "většiny".

0 0
možnosti
Foto

Musel jsem vstát od PC a běžet na vlak. Podrobnější odpověď i s citacemi jsem schopen

0 0
možnosti
Foto

Polovzdělanym mamlasum, keři se v životě neučili ani dějiny vlastniho naroda poslednich sta roku, možete namluvit cokoliv. (Zdroj: http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/438692/Tenkrat-v-Cekistanu-reknete-muslimakum-ze-tato-zeme-uz-je-pekne.html)

2 0
možnosti

J28o52z74e31f 95V20a80r88g20a

20. 1. 2015 11:08

Myslím že měl by jet  domu je tam velká potřeba lekařu a mohel by své vlasti pomůct,nebo tadi nikdo a nikdi neví kdi zvítězí alah...............

0 1
možnosti

Příspěvek pana Vargy je tedy počteníčko!;-€Rv

1 0
možnosti
Foto

Islám není mírumilovné náboženství a to je celá podstata problému. Navíc muslim, který uznává právo šaría je v podstatě extrémista a je nutno se mít na pozoru. A to už je pak jen krůček k džihádu. A toho se nechceme dočkat !!

2 0
možnosti
Foto

Děkujeme znalci šaríi i džihádu za poučení. :-)

0 1
možnosti

autore, to ze vytahnete priklad jednoho, asi slusneho muslima, neznamena ze zapad islam neohrozuje ... . To je z Vasi strany demagogie ... . 

Ani za Hitlera nebyli vsichni nemci gestapaky ...

2 1
možnosti