Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JFB

Oskar Schindler, Otto Skorzeny, Hans-Ulrich Rudel. Co mají společného? Byli to nacisté, ale nespáchali žádný zločin, alespoň se o žádném neví. Schindler i zachraňoval Židy. Znamená to, že nacismus je OK?

12 0
možnosti
Foto

Schindler, jestli se nemýlím,  se podílel na rozbití územní celistvosti Československa, Skorzeny na únosech lidí.

0 1
možnosti
JZ

Vy to pořád nechápate, že?

Ex-muslimové, utíkající židé z Francie, demonstranti nebo autoři blogů se nevymezují vůči panu doktorovi, ale proti tomu, v co se islám zvrhne kdekoli, kde se ve větší míře usadí. Tam zlikviduje nejen normální klidnou společnost, ale i sám sebe. Ten doktor tady úplně klidně žije skoro 50 let a lidi nechtějí nic jiného, než aby se přístup k islámu zachoval právě takový, jaký vždycky byl - ve kterém tady ten doktor normálně půl století žije a nic se neděje.

Postoje takových intelektuálních gigantů jako jste vy přispějí akorát k tomu, že se veškeré snahy zachovat rozumý přístup zakážou, pro jistotu. A pak to samou tolerancí a přesvědčením že jste chytřejší než ostaní dotáhnete do situace, kdy tady nevydrží ani ten pan doktor a nevydrží právě kvůli islámu.

Muslimové prezentující se prací skutečně nikomu nevadí, vadí ti, co se prezentují náboženstvím.

29 2
možnosti
KJ

K16a68r55e21l 50J78a72n35d36a

19. 1. 2015 18:45

"... demonstranti nebo autoři blogů"

Vy jste zřejmě nikdy nezavítal do diskuzí na idnesu, novinkách nebo pod články na fb IVČRN. Myslím, že panu Bártovi, podobně jako mně, jde především o kolektivní nenávist, nepřiměřenou generalizaci a nemístnou polarizaci.

A za tuhle větu "Muslimové prezentující se prací skutečně nikomu nevadí, vadí ti, co se prezentují náboženstvím." vás můžu ubezpečit, ze byste skončil u majority názorově (od středu) v množině islámofilů.

0 0
možnosti
MP

A to jste všechny ty závěry o mírumilovnosti islámu a české xenofobii vyvodil z toho, že znáte jednoho muslima, který se chová slušně? 8-o

23 3
možnosti
ZB

Proč jenom jeden? V Česku je jich takových většina, kterou Češi nechtějí vidět a štvou proti všem muslimům...

3 12
možnosti
KC

Výjimka potvrzuje pravidlo.

6 0
možnosti
JA

J28o78s84e25f 84A80d67d32o

19. 1. 2015 16:49

Karma.

Ja jsem muslim a vazne mam z ISIS a spol strach. Jednou jsem schvalne se podival na video od ISIS a par noc jsem nemohl spat. Vetsina muslimu ma stejny pocit jako ja.

6 8
možnosti
ZB

Děkuji za reakci.Doufám,že i pro čtenáře bude to co jste napsal poučné.Snad to vezmou víc od Vás než ode mě ( už mám nálepku zrádce a kolaboranta...),který píše o něčem o čem nic neví...

4 5
možnosti
TB

A co na to říká ta věc pana doktora, kterou zde normálně nazýváme manželkou?

11 0
možnosti
ZB

Dost hloupé. Zkuste zapnout mozek a napište něco méně hloupého...

0 6
možnosti
Foto

J28a42k74u12b 14R91o27t11h

19. 1. 2015 16:27

Pane kolego, to že se ostře vymezuji proti náckům, proti populistům typu Okamury či Ulfkotta, ještě neznamená, že si sednu na zadel z muslimského senátora. Já jsem jasný odpůrce islámu a jsem jej ochoten tolerovat pouze za předpokladu, že se z něj stane jiným rovnocenné a pouhé náboženství, nikoliv společenská a státní ideologie, nadřazená ze své podstaty jiným. To, že nechci zlo islámu vytínat zlem nacismu či komunismu, ještě neznamená, že je budu tolerovat! Je suis armé.;-O

30 2
možnosti
Foto

Ale to znamená, že byste měl požadovat zákaz KDU-ČSL, co kdyby náhodou získala 100% hlasů ve volbách?

1 3
možnosti
JT

No kdybych si mel vybrat jestli mit za souseda militantniho islamofoba nebo militantniho muslima, tak bych si vybral toho islamofoba.

31 0
možnosti
IB

I14v86o 77B32o45u77š88e

19. 1. 2015 16:39

Nejradeji nemilitantniho cloveka.

5 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.