Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Ze pan doktor veri v islam, po tom nikomu nic neni. Nabozenstvi je soukroma zalezitost. Pokud ale zacne islam propagovat a to timto clankem implicitne udelal nepatri do senatu. Nase kultura ma jine zaklady jako islamska a neni s dnesnim islamem kompatibilni. Pokud toto verici v islam nepochopi budou met problemy

12 0
možnosti
ZB

Já napíši blog a pan senátor propaguje islám.V mém blogu nic takového není,nevím proč to překrucujete.

4 1
možnosti
JFB

Autor by si měl uvědomit, že opravdu existují sekulární muslimové, ale pro pravověrné muslimy už muslimy nejsou, je jich naprostá menšina, a patří mezi největší odpůrce islamizace Evropy, protože jim jde o život.

Pak jsou muslimové, defakto jen "kulturní", asi jako Češi katolíci, takový byl např. ten zabitý policista. Ti jsou potenciálně nebezpeční, pokud se "probudí". Nejslavnějším takovým byl Usama bin Ladin.

12 0
možnosti
LH

Ti blbečci,co plkaji o mírumilovných musulmanech si tohle musí prohlédnout-pokud neprohlédnou po tomto-jsou to omezenci a nepomáhají zlu-islám je pro nás skutečné ZLO

5 0
možnosti
LH

Je to nebezpečné,islám není náboženství,je to ideologie-tito lidé by neměli vykonávat žádnou veřejnou funkci,zvlášť ve světle prodeje pozemků,podpory stavby mešit a pod-mešita je znakem dobytého území.Muslim se cítí nadřazený nám káfirům-dokud jich je málo,chovají se jakž takž slušně.

10 0
možnosti
PV

P81a59v51e98l 32V89é62b39r

19. 1. 2015 17:28

Podle zprávy BIS je na území ČR 180 spících agentů islámistů. Co když je ten laskavý pan doktor jedním z nich?

Kromě toho: U nás si islámisté ještě moc nevyskakují. Potřebují se pořádně zabydlit...

1 2
možnosti
ZB

To jste popletl.Těch 180 spících islámistů ochotných zabíjet platí pro celou Evropu.Nebo jste se "zmýlil" záměrně...?

3 0
možnosti

Výjimky jistě jsou.

To je jediné, co jsem z  vašeho blogu vzala za své.

9 0
možnosti
Foto

K Vašemu blogu se, myslím, hodí nejlépe Dalajlámova odpověď na otázku, které náboženství považuje za nejlepší. Odpověděl: "Takové, které z vás udělá lepšího člověka."

Problém těch mírumilovných, kterých je jistě většina, je v tom, že nevíme, co udělají, až jim některý ten zfanatizovaný poručí (a pohrozí likvidací rodiny), aby ve jménu Alláha šel někoho zamordovat.

Tlak takového "okolí" byl patrný z příkladu dvou studentek zdravotky. Nejdříve byly ochotné přijmout podmínky školy, a pak najednou byly proti. Asi někdo pohrozil.

21 0
možnosti

Karma, pane autore. :-)R^Jenže, díval jste se k sousedům pod čl. "Muslimští diplomaté: V Česku roste islamofobie, zabraňme stigmatizaci" ? To se u nás najednou vylilo humusu, co ? Člověku se ani nechce věřit.

5 5
možnosti
ZB

Díval jsem se tam.Mezi tím humusem jsem našel i inspiraci pro tento blog.Jeden diskutující se rozčiloval,že muslim je senátor.To jsem dodnes nevěděl.Je dost úděsné,kde se v lidech bere tolik zloby a nenávist...

4 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.