Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cim vic verici a praktikujici muslim, tim vic nebezpeci. Ti, kteri k tomu nic nereknou a neodsoudi to (co se deje) a pokud maji moznost neudaji ty "zle" muslimy, at uz ze strachu nebo proto, ze to podporuji, tak ti jsou v konecnem dusledku take spatni a nebezpecni. Protoze jsou nepredvidatelni.

1 0
možnosti
PM

P51a49v31e44l 82M58a70c48h

20. 1. 2015 4:05

Pane Barta. Je velice smutne, ze kdyz se rozhodnete neco napsat, tak to napisete ve stylu komunistickych novin. Neco co napisete je pravda, neco je trosku nadsazene a hodne toho je uplne lez. Co tim minim? Napriklad, vubec neni pravda, ze lide rikaji, ze kazdy muslim je automaticky nas nepritel. Vy to jiste vite take, ale proste z nejakeho duvodu lzete. Nerikam, ze nejsou lide kteri vidi v kazdem muslimovi nepritele, ale absolutni vetsina lidi jen vidi co se kolem nich ve svete deje a nechteji aby se totez stalo u nas. Problemem je, ze hodne obycejnych muslimu jsou tisi podpurci radikalniho islamu, protoze chteji zavest sarija zakon v zemich kde ziji. Proto clovek nikdy nevidi nekolika tisicove demontrace muslimu proti islamskym radikalum podobne tem demostracim ktere vida po publikovani hloupych karikatur anebo jeste hloupejsiho filmu. To je ten problem, ktery si vy nechcete pripustit. Az uvidim desetitisicove demonstrace muslimu proti radikalnimu islamu tak se vam omluvim a budu s vami na jedne strane,

18 0
možnosti
PM

Spousta lidí říká, že každý muslim je nepřítel. Stačí číst diskuze i tady na idnes (a to jsme na té serioznější diskuzi).

Co dalšího uvedl blogger nepravdivě? Píšete že "hodne toho je uplne lez." ale pak zmíníte jen jednu nepřesnost.. (ješětě mnou rozporovanou)

2 2
možnosti
LG

Miluju blogy, ve kterých autor sám rovnou popře vlastní proklamace (resp. nechtěně a nevědomě přidá na váhu argumentů "protistraně") a šetří nám tak práci s vyvracením a vysvětlováním ;-D Tento si navíc myslí, že to dělá vtipně a něco tím nám tmářům odhaluje. To nemá chybu :-P;-D

6 3
možnosti
PM

A v čem autor vlastně nemá pravdu? V čem konkrétně?

2 0
možnosti
RM

no, jsou tu dvě roviny. jedna je, že v celý evropě byli nejdřív studenti následně např. doktoři. zároveň gastarbaitři v únosný míře. to je to o čem vy píšete. tak to bylo víceméně vždycky.

dnes ale dlouhodobě dochází k něčemu naprosto šílenýmu, co odsuzují i staré gardy arabů, jelikož vědí, co za svoloč sem může přijet. ale nikoho to nezajímá, protože jsou přeci muslimové.

proč ale někdo dopustil, že místo kvalitních lidských zdrojů máme za zadkem hordy bezprizorních a mnohdy zoufalých přistěhovalců, v tuhle chvíli nezvládnutelných, protože, v krajním případě to bude masakr na obou stranách a to nikdo nechce, já osobně nechápu.

to, že v německu zpohodlněli a natahali si tam turky, v anglii indy a pákistánce, holanďani černochy, francouzi úplně všechno jak smyslu zbavený a že je to špatně se vědělo už před 20 lety. že švédi degenerujou a rozdávaj 1000euro/měs. na dítě ještě teď není normální.

to, že se z nich(z lidí, kterým je všechno jedno a budou věřit čemukoli, třeba tomu, že tu budou mít na růžích.. a po smrti 7pannen apod.) rekrutují magoři schopní všeho je nasnadě. respektive, kdyby se to nedělo, byl by to zázrak.

takže, mě z toho vychází, že vinu na týhle situaci nenese islám(přes všechny vady té ideologie), ale evropani se socializmem rozvrácenými principy. a díky tomu se neumí dohodnout a bránit si svoje. je jen paradox doby, že teroristi vystříleli zrovna levičáckej plátek nesoudně bušící do čehokoli s pocitem záchrany lidstva.

1 0
možnosti
PD

"Proč ale někdo dopustil..." ?

No proč, proč - protože Evropani nechtějí mít vlastní děti.

Pro trvale udržitelný růst spotřeby, na kterém je založená naše ekonomika, potřebuješ nějakých 2.5 dětí na každou ženu, tzn. 5 dětí na každé dvě ženy. My máme momentálně 1.3 na ženu, tedy chybí více než 2 celé děti na 2 ženy.

Ve fabrikách nechceme dělat, na polích nechceme dělat, každý se chce jen válet v kanclu a dostávat spoustu peněz za nic.

Dokonce ani vydržované čubičky, které si nabrnkly nějakého pracháče, se zrovna do plození 4+ dětí nehrnou, protože by jim to "narušilo figuru".

Až tohle dokážeme změnit, tak ty musulmany nebudeme potřebovat. Takže, vlítní na to s manželkou a dělejte děti.

1 0
možnosti
Foto

Víte Sýrie - tam se narodíte do muslimské rodiny a z toho pro vás vyplývá povinnost být muslimem. Vskutku - i mezi muslimy se najde mnoho dobrých lidí. Je to stejné, jako fakt, že se v České republice za dob komunismu našlo mnoho slušných lidí. Nic to nemění na faktu, že země pod vládou komunismu byla totalitou. Tak jak je v současné době totalitou například režim v Súdánu. Islám je totalitní ideologií.

4 1
možnosti
ZW

Máme určité tradice a morálku. Takže pro evropana je argument, že kdo se narodí do muslimské rodiny, tak musí být muslimem, naprosto nepřijatelný. Náboženství je otázkou svobodné volby člověka. Pokud ten člověk žije u nás, má možnost si kdykoliv zvolit jakékoliv náboženství, nebo žádné.

3 0
možnosti

Tak pokud na otázku, zda je muslim, odpovídá vyhýbavě, tak to nejspíše znamená, že se ani moc muslimem necítí. Nemyslím, že by nebezpeční byli všichni muslimové, ale islám jako ideologie nebezpečný (alespoň ve svých radikálnějších formách) je.

To máte jako s nacismem nebo komunismem. Mezi nacisty i mezi komunisty se najdou "slušní lidé," ne každý byl zrovna zaměstnancem koncetráku nebo agentem KGB. 

Ano, patřím k těm "extremistům," i když musím zdůraznit, za nebezpečí považuji islám jako ideologii, nikoli všechny muslimy jako jednotlivce.

Viz jeden z mých extremistických blogů - http://karelsindelar.blog.idnes.cz/c/442229/Zapad-versus-islam-neslucitelne-protiklady.html

PS.: I když by to jeden od extremisty neočekával, tak dokonce vím, že existují různé směry islámu a některé z nich jsou, řekněme, i civilizované (např. alevité nebo súfí).

3 1
možnosti
KJ

K14a36r60e86l 51J65a16n19d79a

20. 1. 2015 11:14

Problém je, že vy uvažujete ve smyslu ČSSR byla komunistická země = občané byli komunisté.

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že s muslimy je to podobné jako s komunisty. Víme z jejich svatých knih o co jim jde. Podle současných zákonů jim však nemůžeme bránit v rekognoskaci terénu a přípravě okupace. Až se dostanou k moci, tak pak už bývá zpravidla pozdě na návrat ke stavu před převzetím. Představují dobro jen pro ty, co patří k nim.

Lidé by se měli soudit jen podle svých činů. Ale co dělat s tím, když víme, jaké asi ty jejich činy budou?

1 0
možnosti
AB

Je to jako ve všem jen o jednotlivcích. Jestliže islamisté, na rozdíl od jejich náboženských pravidel, chtějí dokázat, že jsou v zásadě slušní, musí to dokázat především tím, že se vyrovnají se svými radikály. Je to jako kdyby někdo prohlašoval, že nájemní vrazi jsou hodní lidě, protože někteří z nich mají rádi zvířátka a pěstují kytičky. Když si udělám špatné jméno a vytvořím kolem sebe atmosféru strachu, musím nést následky a prokázat, že to tak není, i když to nebyla moje práce. Jestliže se hlásím k nějakému hnutí, beru na sebe i spoluzodpovědnost za jeho činy. Na tom snad není nic k nepochopení.

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.