Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Tak tohle se Vám, pane Bárto, opravdu nepovedelo. Je totiž principiálně odlišné, pokud někde primitivně vykřikuje skupinka neorganizovaných českých pitomců bez ideologického základu a víry, oproti dvěma miliardám pevně věřících muslimů, kteří mají (všichni do jednoho) svůj idologický, nezpochybnitelný základ v koránu. Sunité a šíté se opravdu rádi nemají. Na Alláhovi a nenávisti k židům a ateistům se však kdykoli shodnou. My, Češi jsme oproti zbytku Evropy, velmi citliví na zavádění totality. Máme s tím (na rozdíl od západní Evropy) stále ještě ososbní zkušenosti. K vítězství totality jsou potřebné tyto předpoklady: pevný ideologický (totalitní) základ, pevné jádro extrémistů, jejich aktivní podporovatele a pak masu těch umírněných, kteří jim dají moc a legitimitu v domokratických volbách. A jak víme,  po prohraných demokratických volbách v roce 1946 u nás už žádné další skutečné volby víc než 40 let nebyly. A  to jako antikomunista říkám docela nerad, že komunisté jsou proti islámistům ještě docela prima kámoši. Jejich první vyhrané volby budou poslední na dalších 400 let.

1 0
možnosti
JK

Myslím, že příliš paušalizujete na základě názorů pár křiklounů v nových médiích. Nebude tak zle. Většinou jsou lidé zaměstnaní a nemají čas se tady radikalizovat. Nejvíce asi křičí lidé bez zaměstnání, senioři a notoričtí závisláci na internetu (obávám se, že se musím krotit, abych v této skupině brzo neskončil:-)).

0 0
možnosti
DM

Pane Bárto, paušalizujete nevhodným způsobem, podsouváte názor jedinců většině.

Měl jsem a mám rád Slováky a dokonce mám pocit,že se tento vztah po rozdělení podstatně zlepšil. Už nemusíme říkat ten a nebo onen. Nemám nic proti panu Okamurovi, nahlas říká to,co si naši druhořadí politici ze strachu o voliče a vlastní kapsu nedovolí.

Je jedno kdo jsi, respektuj naši kulturu,naše zákony a ústavu. To by mělo být poselství pro příchozí. Jestli mají pocit, že nemají dostatečný prostor pro svoje náboženství, mohou využít práva demokracie a odejít tam,kde má jejich náboženství kořeny. Bude jim tak určitě lépe a my ušetříme peníze na jejich sledování.

7 0
možnosti
Foto

To snad není pravda - pár řádků nad vámi má nový článek ten o kom píšete.

Jinak oceňuji fakt, že jdete proti proudu a píšete články, o kterých předem víte, že nedostanou velkou karmu.R^                                                                                   VH

0 0
možnosti
AS

A98d21a65m 53S24t15a80v74a

12. 1. 2015 9:19

"Češi nenávidí Slováky a volí Okamuru nebo " Hitlera...":Hele Bárto, nepodkládejte své smýšlení druhým!  A hlavně si to v hlavě srovnejte.

5 0
možnosti
Foto

Píšete, že jako správný demagog jste vybíral citace, které se hodí k nadpisu Vašeho článku. Musel jste si s tím dát strašlivou práci. Pod článkem je v tuto chvíli 507 příspěvků. Naprostá většina diskutujících SLUŠNOU formou uprchlíky odmítá, často i s použitím racionálních argumentů. Výkřiky několika jedinců, kteří podobný názor umí vyjádřit jen primitivními sprosťárnami, jsou zanedbatelnou kapkou v moři.

5 0
možnosti
Foto

Cituji: "Názory  několika  Čechů  už  mám, nejsou  moc  chytré  a  smrdí  nenávistí  a  fanatismem."

Já když pane Bárto čtu Vaše příspěvky k jinak smýšlejícím lidem, obzvláště směrem na východ, tak mám pocit, že píšete o sobě.

A s tím podřezáváním zajatců se možná muslimští teroristé inspirovali u bratrů Mašínů, které naše "demokracie" vydává za úžasné hrdiny.

2 0
možnosti
Foto

J87o88z34e78f 75N63o22v56a66k

12. 1. 2015 10:35

Koukám, že vám komunistům bratři Mašíni nedají spát a to je dobře.

2 0
možnosti
Foto

Pane Bárto, netřeba paušalizovat.

Mám za to, že typy, hlásající ony výroky a zaujímající ony postoje, jsou velmi hlasité a proto vzniká mylný dojem, že jde o hlas většiny.

Je třeba řešit - jak ostatně již píše pan Beneš - co s muslimy v Evropě. Výkřiky pana Okamury, radikální řešení s vystěhováním apod. již nejsou na místě. 

Zatím jsem nenašel fundovaný rozbor, co je vhodné provést v příštích letech. Možná dnešní úvodník pana Neffa na Neviditelném psu....

0 0
možnosti
Foto

Pan Neff je čím dál víc mimo. Jestli se Vám líbí jeho nápad působit na umírněnou muslimskou (údajně) většinu, aby chápala terorismus jako kriminalitu, to je podle mne hodně naivňoučké (a jinou myšlenku jsem v tom úvodníku nenašel).

5 0
možnosti
ZD

nu nevím jak ostatní...ale dle mne se Vám to nějak moc nepovedlo...mne ste nepřesvědčil ani z desetiny....hezký den všem ...ZD...;-);-);-)

3 0
možnosti
SB

Jste skutečně domagog, protože výroky několika vyšinutých jedinců, které nikdo nebere vážně, kladete na roveň toho, že muslimové skutečně páchají bombové atentáty, zapalují automobily apod.. A především: počet primitivů, kteří hlásají nenávist ke Slovákům, nijak dramaticky nestoupá, ale počet muslimů v Evropě stoupá geometrickou řadou. Opravdu by mě zajímalo, jak si představujete možnost udržení evropské identity, až tady budete mít třeba čtyřicet procent muslimů.

10 0
možnosti
Foto

Žádnou nenávist ke Slovákům jsem u nás nezaznamenal (samozřejmě až na výjimky, které jsou všude).

Řešení muslimské otázky v Evropě by přitom bylo poměrně jednoduché. Okamžitě zastavit přiliv muslimských uprchlíků a v případě jakéhokoliv projevu extremismu deportovat muslimy do země jejich původu s celou jejich rodinou. To znamená v případě mladých extremistů s rodiči a sourozenci.

A myslím si, že by po nějaké době nastal v Evropě klid.

Jenže místo toho třeba naše vláda rozhodla, že budeme přijímat Syrské uprchlíky.

70 syskými uprchlíky to začne a statisíci skončí, až z toho budou Evropané tak zoufalí, že jim nezbude nikdo jiný než Le Penová či Okamura.

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.