Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Pokud si pamatuji, bylo "zrušení" vánočního stromku předkládáno jako "polooficiální" vyjádření Bruselu s odůvodněním odporu muslimů. No, nemusí to být pravda ( potom ale stojí za zamyšlení, jak, kde a proč se toto zrodilo ...). To, jestli na "stromek" měli nebo neměli vliv muslimové je pouze jedna část problému. Z Vašeho článku cítím takovou "malou" zkratku, kterou se snažíte podsunout sdělení - muslimové "stromek" nezrušili, takže muslimové nejsou problém ....  A s tím už bych velice nesouhlasil. Bezbřehá lidumilnost a tolerance k pronikání muslimů do západoevropských zemí bude mít za následek neštěstí našich dětí a nejpozději vnuků. Dovolit pronikání mírumilovných muslimů do Evropy bude totiž znamenat i proniknutí těch agresivních a militantních. A je mi je jedno, jestli mne někdo označí za "předposraného".

12 0
možnosti
PV

P96e14t59r 70V43í88t

23. 12. 2014 12:56

Nepíše se "umístnit", ale "umístit".

0 2
možnosti
ZB

Děkuji za opravu.

0 0
možnosti
PH

V článku pořád není celá pravda, ona totiž ta "hrůza" tam byla instalovaná proto, že odpovědné orgány napadlo, že klasický strom by mohl muslimy urazit. Za zákazem jesliček v Nantes nicméně skutečně nestojí muslimové, ale místní fanatický ateista.

4 0
možnosti
ZB

Odpovědné orgány neměly na "bruselský stromek" žádný vliv, celá ta akce byla v režii soukromé firmy, která si tradiční vánoční stromek spletla s reklamou na své výrobky...

1 0
možnosti
PK

Přiznávám se, že nevím, zda muslimové zakazují Vánoce... žádného muslima neznám a tak neznám jejich názory. Domnívám se ale, že největším našim problémem jsou někteří naši spoluobčané. o kterých můj kolega tvrdí, že jsou (předem se omlouvám za tento výraz) "předposraní"... a to jsou ti, kteří již předem ví, co vadí různým menšinám a ještě dřív, než to tyto menšiny napadne, za to bojují... A jakým si bombónkem je, že se snad vždy ohánějí příkazy EU... a doma stačí sednout k počítači, strávit pár minut na internetu, během kterých jsem zatím vždy zjistil, že nemluví pravdu...

6 4
možnosti
SB

Pane autore, pane Dvořáku, pane Buriánku, máte to marné.

Dvakrát bohužel, ale to muslimské nebezpečí, které tolik zlehčujete, vidí i nad vaší hlavou.

Poprvé říkám "bohužel" proto, že to nepřeji ani tak nemoudrým lidem, jako jste Vy. Mám o Vaší inteligenci nízké mínění, ale nic jste mi neudělali, a tudíž nemám důvod Vám přát něco zlého.

Podruhé říkám "bohužel" proto, tím, že visí nad Vámi, kteří si to svým způsobem za svou lehkomyslnost zasloužíte, visí i nad zbytkem Evropamů, kteří si to nezaslouží.

Ale ani mé dvojí "bohužel" nic nemění na věci, že i nad Vámi to visí a že i Vy jste v tom nebezpečí až po uši.

18 3
možnosti
ZB

Pane Beneši, já jsem popsal na dvou konkrétních případech jaká je skutečná realita.Brusel má nadále svůj vánoční stromeček a Francouzi si zákon proti křesťanské církvi vymysleli před více než sto roky sami.V čem máte problém?Fakta,která jsem uvedl jsou pravdivá, ne nějaká vymyšlená virtuální realita.Pokud chce někdo "burcovat" proti muslimům, neměl by používat lži a virtuální nesmyslnosti...

6 6
možnosti
SB

Zakazují muslimové Vánoce?

Zatím nikoli, ale on Hitler také nezavřel české vysoké školy v roce 1937, nýbrž až v roce 1939.

Tím chci říci, že skutečnost, že něco ještě neudeřilo, neznamená, že to nebezpečí nehrozí. Už v roce 1937 ve vzduchu viselo, že Hitler se dá na pochod a že to s sebou přinese určité následky. Sice asi nikdo neuvažoval zrovna o zavření vysokých škol, protože z těch tisíců věcí, které ve vzduchu visely, nikoho nenapadlo zrovna tohle (stejně tak mohl zakázat fotbal nebo folklorní spolky), ale to neznamená, že v roce 1937 bylo radno to nebezpečí podceňovat.

29 2
možnosti
OK

Přesný příklad. Jenže někteří z nás jsou, bohužel, nepoučitelní.

5 0
možnosti
MD

V 'srdci' ci hlave zmatek, kdo vi.

0 0
možnosti
Foto

Karma!

Za blahých dob Rakouska - Uherska bylo zvykem vytvářet tzv. živé obrazy. Skupina nadšenců v příslušných krojích se seskupila a vytvořila scénu, symbolizující nějakou slavnou událost (např. Cimrmanovy Slavné české prohry).

Taktéž betlém. Kterážto tradice se leckde obnovila. Také blogeři a diskutéři iDNES by si mohli živý obraz betléma zinscenovat. Adeptů na roli těch dvou, co na Ježíška dýchají, by se zahřál, by se našlo velikánské množství.

Hezké svátky všem!

4 2
možnosti
Foto

P64a58v12e47l 43N29i77t79k48a

23. 12. 2014 10:16

R^Zvláštní, ale i pan Bárta si občas zaslouží karmu...

1 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.