Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A79d54a80m 38S50t78a20v80a

29. 11. 2014 11:46

"....Co nám Česká televize chtěla "zatajit" ?...": Zdendo, jako vždycky: pravdu!

5 0
možnosti

Jaká je pravda? Něco nám sem napište, ať ji konečně poznáme...;-)

0 2
možnosti
Foto

Ale zatajit, pravděpodobně se někdo domníval, že slovo "bakala" je něco sprostého, tak to pro jistotu vystřihli. Protože u pana presidenta si člověk nemůže být jist ničím.

1 1
možnosti

"Každý  obchod  má  dvě  strany. Pokud  Bakala  výhodně  koupil, musí  být  někdo  kdo  mu  nevýhodně  státní  majetek  prodal. To  je  přece  ten  zloděj. Celé  mi  to  připomíná  situaci, kdybych  od  někoho  koupil  výhodně  auto  a  jeho  majitel  mi  pak  nadával  do  zlodějů  jen  proto, že  jsem  mu  zaplatil  cenu, kterou  si  sám  určil..."

Bezvýhradný souhlas!!!

Proto mne taky vytáčí, když za nejdůležitější při rozkrádání státního majetku je "nejdůležitější" vědet, komu patří firma, která něco moc prodraženého státu prodá místo toho, abychom se strarali, kdože to za stát tak draze nakoupil a zavřeli ho až sčerná!

1 0
možnosti
Foto

Od ten ,,obchod" obsahoval i ,,nějaké podmínky a dohody". A ,,někdo" je nedodržel. V celém počátku ,,kauzy" figurovali i jiní ,,velkopodnikatelé", ale ti jsou už dnes ,,passé":-/

4 0
možnosti

Bakala nejštědřejší sponzor Karla z TOP09 a ČT přece miluje Karla. Dle vašeho zlehčování téhle nehoráznosti Vám pravda a láska pěkně smrdí. Jsem optimista a věřím že nakonec pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.

7 0
možnosti
Foto

Optimizmus Vám nechci brát, realizmuz by možná byl vhodnější. Ale to je každého věc. Že jde v případě ,,zmíněného" o jednu z mnoha natažených rukou, s požadavkem státe dej MNĚ, já krachuju, tam je jádro pudla.A že stát nechce dát jemu, ale na to, co v důsledku krachu postihuje ty, kteří za to nemohou, to je ,,tak nějak vedlejší":-/

2 0
možnosti

K61a66r97e88l 87V43o63v84e14s

29. 11. 2014 10:29

Jenže Českou televizi musíme povinně platit.

4 0
možnosti

A74d49a10m 89S37t24a73v79a

29. 11. 2014 9:54

"....Co nám Česká televize chtěla "zatajit" ?...": Autore, to co vy! Nemusíte nás masírovat.... Svoji tu.... no, .....

5 1
možnosti

Zde je názor Čt, odpověď jednomu diskutujícímu v blogu :

Mildo, dobrý večer. Ano, jméno Zdeňka Bakaly ve výňatku projevu ve vysílání Událostí chybí a má to dva důvody: Prvním je obecné zkracování výroků pro Události (v živém přenosu projevu jméno zaznělo, stejně tak ve zkráceném záznamu projevu, který jsme vysílali v průběhu odpoledne na ČT24). Druhým důvodem je fakt, že Viktor Kožený je pravomocně odsouzený pachatel, kdežto Zdeněk Bakala nikoli - jde tedy o osočení ze strany politika, a v takovém okamžiku by bylo nutné dodat reakci pana Bakaly. Tu jsme však neměli k dispozici. Obsahu konference se tento dlouhodobý osobně laděný spor navíc netýkal. Jde tedy o logický novinářský postup, kdy není možné do hlavní zpravodajské relace vybrat zrovna výrok, který někoho nevinného obviňuje a staví na rovinu s pravomocně odsouzeným pachatelem, aniž bychom zároveň nedodali protireakci. Pokud bychom relaci odvysílali takto, mohli bychom být napadeni z nevyváženosti a zřejmě čelit i právním krokům. Věříme, že toto vysvětlení uznáte jako logický důvod.

4 1
možnosti
Foto

Kdyby to ze záznamu vystřiženo nebylo, nebylo co mediálně řešit. I když, že?Když to bylo, nebylo by zas co mediálně řešit. I když, že? Ve skutečnosti, cokoli jde využít/zneužít/překrouti!. V tomto případě ,,pro změnu" proti té samé osobě. Stále dokola. Ovědčené. Neb nejlepším nástrojem pro ovládání ,,lidu" je lidská blbost, histerie a nenávist a nejlépe k tomu, jako vždy, slouží ,,nezávislá" media;-€;-O8-o:-P

3 0
možnosti

Máte pravdu.Blbost, kterou tu šíří Vyvadil a spol. je opravdu nebezpečná...

2 3
možnosti

Napsat, že Klaus může za cenu, za kterou Bakala nakoupil byty, případně za sucho v Jemanu, může opravdu jen debil!

6 0
možnosti

Máte jinou verzi? Předseda vlády by měl nést zodpovědnost za chyby, kteří dělají jeho podřízení ministři.Cenu jistě neurčoval Klaus, ale byl zodpovědný za uzavřený obchod.

0 3
možnosti

:-)  Připomenu Vám a Vašim soukmenovcům analogické jednání !   

"Komické  na  kritice  je  i  to, že  se  vytváří  představa, že  zprávy  České  televize  sleduje  "celý  národ"  a  celý  národ  je  "klamán"!

     POdle všeobecně šířených zpráv se těší na HOvory z Lán děcka od 1. obecné a všichni  ostatní až do kmetského věku !   Kolik lidí by o tom vědělo, kdyby to média, jako lejno nerozmázla,  hned byl důvod vyrukovat s červenýnm kartami !  POkrytče! Měřte objektivně a nestranně!   RvRvRv

7 0
možnosti

Média tu jsou od toho, aby poukazovala na chyby a přešlapy politiků.Vám nakonec nevadí, že prezident mluví jako hovado, Vám vadí, že se o tom informuje.

0 6
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.