Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Cendelíne, v této vaší činnosti jste náramně připomněl svého prezidenta. 

Jeho činnost totiž připomněla člověka, který šlápl do exkrementu a místo toho, aby si to v tichosti utřel a dál se tím nezabýval, tak v tom ještě tak nahlas šlape, až se to rozstřikuje po okolí, aby to jo všichni viděli.

8 0
možnosti

Jiří Vyvadil

Nuže. Budeme muset volit komunisty.

46,68

17 409

Jiří Vyvadil

Havlův svět se rozpadá. Proto tolik hysterie kolem Zemana.

43,24

10 444

Jiří Vyvadil

Porošenko a spol : Ani korunu, ani euro....

42,64 3 475 Jiří Vyvadil Dopis Přátel Ruska v České republice prezidentu Ruské federace. 42,57 11 234 Jiří Vyvadil Sobotka zabodoval a hlupáčkové šílí.. 42,34 10 333

2 3
možnosti

;-D;-D

Tak to jste musel zabrousit hodně do historie. 

Takže když vyzobete 5 článků z více jak 50, tak to má vypovídat o čem?

Co těch zbývajících více jak 45? Ty se nějak nepočítají?

2 0
možnosti

Omyl. Je vidět, že píšete o něčem a nemáte potuchy. Vyvadil je jeden z mála, který naopak celou dobu brojí proti převratu na Ukrajině. Tak proč ta vaše šílená konstrukce?

3 6
možnosti
Foto

Nenapadlo vás, že ta šílená konstrukce je třeba ve vaší hlavě?

7 1
možnosti
Foto

Že se jím vůbec zabýváte. Životnost klávesnice je omezená a i kdyby jedno písmenko bylo i jen milióntinou její ceny, i to je škoda. Nemluvě o vyplýtvaném čase. U všech osob postižených vlastní velikostí je nejlepším lékem je ignorovat.

7 0
možnosti

Jak u koho. Když na Beethovena dělal ramena nějaký kníže, Mistr mu řekl, že knížat byly, jsou a budou tisíce, ale Beethoven je jenom jeden. Přitom Beethovena ignorovat nelze.

Avšak máte pravdu, že mezi Beethovenem a pana Vyvadilem je veliký rozdíl.

2 0
možnosti

Nejsměšnější na jeho blozích je, jak v nich nýmand jako on rozmlouvá tu s Mc Cainem, tu s Putinem nebo se Zemanem či s Obamou;-D;-D

8 1
možnosti

Tady bych Vám oponoval. Pan Vyvadil samozřejmě nýmand je, ale tady bych tak přísný vůči němu nebyl. To rozmlouvání s Putinem nebo McCainem či s Obamou lze chápat jako určitou formu literárního vyjádření. Po této stránce je možné napsat blog, ve kterém se autor nyní, v roce 2014, bude obracet na 130 let mrtvého Bedřicha Smetanu nebo na Kopčema s Veverčákem, kteří je za prvé zcela smyšlené literární postavy a za druhé kdyby kdysi skutečně žili, by v naší době byli mrtví už desítky tisíc let.

Ve skutečnosti se tím takový autor obrací ke svým čtenářům a tohle je skutečně jen jakási literární forma. Pro tohle pochopení mám.

1 0
možnosti

O duševním stavu pana Vyvadila mám již dlouho velké pochybnosti. Avšak nebezpečné je že mu to řada lidí "žere"-viz kolegové v diskusi.......

8 1
možnosti

někteří kolegové, tímto se omlouvám oponentům páně Vyvadila..

1 0
možnosti

Kolikrát můžete hlasovat? Pro každý článek můžete hlasovat jen jednou - i když se vám pokaždé zobrazí oznámení "váš hlas byl zaznamenán", ve skutečnosti se zaznamená jen první kliknutí.

Je systém zabezpečený proti podvodům? Používáme všechny dostupné technické prostředky na to, aby jedna osoba nemohla hlasovat vícekrát. Máme také k dispozici podrobné statistiky, kdo jak hlasoval, a kontrolujeme, zda se v nich neobjevují nějaké anomálie

1 3
možnosti
Foto

A proč nám to říkáte dvakrát, nesloží vám snad krátkodobá paměť?

2 1
možnosti

J33o89s61e11f 14N74i45k46l

8. 11. 2014 10:22

...bohužel pan autor a někteří diskutující nepochopili o co panu Vyvadilovi vlastně jde...přečtěte si velmi pozorně, některé články pana Vyvadila...a třeba vám lecos dojde..

0 0
možnosti

článek je postaven na lži , že dvěstě lidí nakliká karmu 40- 46

2 6
možnosti
Foto

Jestli myslíte pana Vyvadila, tak máte pravdu.;-)

4 0
možnosti
Foto

pan Vyvadil, je stejná sorta, jako pan Hermánek. Oba píší jenom proto, aby někoho nadzvedli.

Ale skutky, to od nich neočekávejte.

10 1
možnosti

A tihle lidé také fascinují tím, jak si představují, že kdyby se daly věci do pohybu, šlo by to přesně tím směrem, kterým si to oni plánují ve své fantazii.

Přeci by už na samotném počátku byli konfrontováni se skutečností, že pokud by se doopravdy začalo něco dít, tak najednou by došlo na slova Antonína Zápotockého, že vstanou noví bojovníci. Ale nikoli ti potřební bojovníci pro skutečný boj, nýbrž noví bojovníci o koryta.

Teď panu Vyvadilovi každý nechává prostor pro jeho žvanění, protože reálná možnost svržení vlády a postavení se na nejvyšší politickou funkci není. Kdyby ta možnost byla, hned by nastal boj o nejvyšší funkce, a tak by pan Vyvadil najednou mohl ostrouhat kolečka. V lepším případě by byl fotbalovou terminologií vystaven do postavení mimo hru, v horším případě by se stal obětí bojů o koryta, protože někdy je pro politika nebezpečnější konkurent z vlastního tábora než nepřítel z protitábora. Již z dob antiky o tom na Onom světě něco vědí Pompeius nebo Marcus Antonius, které nechali odstranit jejich dřívější partneři z příslušných trimvirátů, z minulého století tu zkušenost mají například Ernst Julius Röhm nebo Rudolf Slánský.

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.