Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Luza a burani volili Zemana, tak se nedivme.

1 1
možnosti

Ty výblitky v prvních 2 odstavcích ani nestojí za komentář. Takže pouze jedna otázka: Když pane Bárto píšete, že vyznamenání  by  měli  dostávat  jen  vyjímeční  umělci, kteří  i  ve  světě  dosáhli  úspěchu  a  respektu - jste pane Bárto skutečně přesvědčen, že všichni Havlem vyznamenaní umělci tato kritéria splňovali?

1 7
možnosti

Já myslím, že Zdenda Škromachů bude vhodným nástupcem současného prezidenta. Tradice je tradice, v tom máme tradici.

2 2
možnosti

M66i21l86a19n 32B17í69l14e90k

3. 11. 2014 16:41

A Víťa Jandáků mu může kancléřovat.

2 2
možnosti

Az pujde pan Matuska nekdy na operaci, tak muze predem operujicim rici, ze kdo obcas pouzije sproste slovo, je buran. Treba bude nejaka sranda.

1 6
možnosti

Zjavne vám uniká (ako tradične) dosť podstatný rozdiel medzi operujúcim a prezidentom republiky. U vás skutočne nič nového. A obávam sa, že už nenapraviteľného.

8 2
možnosti
Foto

ti, kteří dnes telskají panu prezidentovi, se sami zařazují do té buranské části občanů

16 1
možnosti

Zeman mluvil tak,jak si konání některých "slušňáků" zasluhuje.Pro jejich konání není slušných slov.APROPOS,VY SE AUTORE ŘÁDÍTE KAM,KOHO JSTE NAZVAL TOU LŮZOU?

7 17
možnosti

Ano - ti, pro které jsou "nepříliš slušné" výrazy denním chlebem. Kteří slovo značící prodejnou dívku použijí desetkrát, či padesátkrát denně nechápou, že jsou zde další, kteří prostě hulvátství, buransví a vulgaritu nejhrubšího zrna slyšet z veřejnoprávních (ani jiných) médií slyšet nechtějí. Nemůže-li to Zeman vydržet, ať si je mumlá na záchodě.

   PS: Pro popis každého jednání existují slušná slova. Český slovník je velmi bohatý. Jen někteří jej mají omezený (nevím čím). Zpravidla na hulvátství.

13 0
možnosti

Nazyvat veci pravym jmenem pokrytcum vzdy vadilo nejvice. OBZVLASTE, pokud se vedle jejich pokrytectvi dotkne jeste necehoz jineho. Neni-liz pravda?!

5 10
možnosti

Pravým jménem ještě neznamená vulgárními slovy.  Pkud ano, tak jen pro toho, kdo těm slušným nerozumí (možná je toho nešťastníka taková slova doma nenaučili)

9 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.