Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kašlat na kecy a vaše řádky. Podívejte se na činy na psp.cz nebo přímý přenos ve dvě ráno na ČT24. Samotného mě štve že jediní kdo zastupují občany a plní sliby jsou poslanci Úsvitu. A přestože jich jen 14 z 200 tak tlačí své návrhy a mají velký pozitivní vliv. Nebo naposled diskutováno:

 http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/426020/Poslanci-schvalili-sluzebni-zakon-i-s-budizknicemy.html

0 0
možnosti

s některými názory a myšlenkami Tomia Okamury bych i souhlasil ..:-)

0 0
možnosti

Pane autore,

vážím si lidí, kteří plní to co slíbili a to Hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury plní.

To je slib Tomia Okamury, že bude podporovat i prosazovat přímou demokracii, že bude podporovat všechny rozumné zákony a že se nebude tlačit do vlády.

Pokud by vládní strany podpořily návrhy Tomia Okamury, tak už jsme tady volili přímo starosty i primátory a volby, včetně účasti voličů, by zcela jistě vypadaly jinak.

Pokud Hnutí Úsvit přímé demokracie nepovažovalo obecní volby, jako věc rozhodující pro plnění jeho současného programu, je to jeho rozhodnutí, ale naprostá část občanů považuje přímou demokracii a přímé volby, tak jak proběhly u volby presidenta ČR , za velmi úspěšné!!!!!!!

7 4
možnosti

také si myslím, že je jeho místo u cestovek pro plyšáky, a ne v politice... na druhé straně je tu podstatně víc lidí, kteří by se měli také raději zabývat těmi plyšáky, počínaje současným i bývalým prezidentem

5 2
možnosti

Zjevně nedokážete chápat vývoj a tím tedy ani ocenit Okamuru.

Okamura byl první.

Po něm přišel Bárta.

Teď tu štafetu převzal Babiš.

Vývojová tendence a její interpolace vypadá děsivě. Masaryk chtěl pro náš národ 50 let demokracie, ale nebude nám dopřáno...

2 0
možnosti
Foto

Okamuru bych nevolil, sympatizant nejsem, ale nazvat někoho žvanilem, je zbytečné. To, že jeho myšlenky nenalezly odezvu, neznamená, že je žvanil. Prostě neuspěl. Jsou příklady z minula, kdy velikáni zmizeli a trpaslíci vyrostli. Tak to je.

6 0
možnosti

Ale on vážně žvanil. Tedy alespoň co jsem viděl, slyšel nebo četl jeho vyjádření.

1 3
možnosti

Dobrá zpráva. Karma R^

4 2
možnosti

No zaplať Pánbu.... byla to cesta do pekel..

Mimochodem monarchistictická strana Koruna česká měla větší úspěch-má zastoupení v SenátuR^

5 2
možnosti
Foto

O98t34t79o 12Č14e68r88n93ý

22. 10. 2014 10:32

Kdo že to byl?

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.