Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fojtíka jsem rád neměl. Mám ho za provokatéra s poněkud pochybnou povahou a podivnou morálkou, ale léta razím názor o svobodě projevu....byl bych pokrytec, kdybych to teď změnil jen proto, že mě tu rozhodně chybět nebude.

Porušil kodex, tak letěl....věcně asi v pořádku, přesto bych dal přednost opaku, nehledě na nějaké sympatie či nesympatie. Jiná věc je, že by za vědomé lži lidé měli např. nést trestní odpovědnost, ale právo projevu bych ctil. Jednou by nám mohlo chybět.

8 1
možnosti
Foto

Pane Volko v tomto s Vámi souhlasím, jenže podívejte se, jak lže západní mainstream.

Ať již v případě Iráku, Srbska, Libye a nyní Ukrajiny. Podívejte se na úroveň propagandy profesionálních novinářů iDnes Palaty či Marjanoviče.

Pokud by se všem mělo měřit stejným metrem, tak by představitelé USA a NATO seděli ve vězení a Marjanovič s Palatou byli někde u lopaty.

1 7
možnosti
Foto

Fojtík se ještě naposledy ozval a domnívám se, že jeho reakce vypovídá mnohé o důvodech zásahu redakce:

http://m.idnes.cz/blog/clanek.428981.idn

9 0
možnosti

Doporucuji vsem obhajcum Fojtika vyhledat posledni dva jeho blogy.Stoji to zato:-)

5 0
možnosti
Foto

O omezenosti typu soukmenovec/nepřítel škoda hovořitˇ.My a VONI. A kdo nejde s Námi, je proti nám. A takový vocejchujeme a s takovejma zatočíme, že. A kdyby to nestačilo v diskuzích, nejmíń blog, dva, tři vo tom napíšeme. Hop dva tři, blog dva tři;-€;-O8-o:-/

4 3
možnosti
Foto

I47v98a32n 38M82a65r71e87k

2. 10. 2014 9:09

Dobré ráno,jak jsem hned po zapnutí PC zjistil  zdejší "čistka" pokračuje , včera "odvařili" p.Fojtíka a dnes to vypadá na p.Olšera,takže hurá na něj "hrdinové" ! ! ! Rv Rv Rv

9 9
možnosti

no žádná škoda by to nebyla

8 3
možnosti

Pan Fojtík, po obsazení Krymu ruskými dovolenkáři, kteří prožívali v kuklách velnes pobyt, kde je dovezly gruzaviky s ruskou značkou a Putin je zapřel a potom ty nejvíc opálené v Kremlu omejdaloval za opálení na Krymu, a pan Fojtík nevydržel nehoráznost posmutnělých s celistvostí Ukrajiny a vrhl se za pravdu opálených chudáků na velnes pobytu na Ukrajině a všem Ukrajincům, kteří tomuto velnes pobytu drželí palce na veškerých kohoutcích vojenských vehiklech, až tolik jim pan Fojtík fandíl, že uvěřil Kremlu, že tá fašistická Ukrajinská bestije hromádně znásilňuje mladičké děvuchy a pak je hromadně zakopává. Víte, je mi z toho smutno, násilí nemám rád. A pan Fojtík to šílenství šponoval do neuvěřitelných lží. Má to, co si zaloužil.

9 2
možnosti

P63e84t63r 69K26o67l56á43ř

2. 10. 2014 8:12

Koukám že pár pravdoláskařských práskačů a zhrzených emigrantek z toho mají druhé vánoce. Jen tak dál, užívejte si.

9 9
možnosti

Ále, další škatulkář.

8 0
možnosti
Foto

Vylučovat kohokoliv z blogování a z diskutování, pokud neužívá vulgárních urážek (s výjimkou obrany), není správné. Ať má názor jakýkoliv, třeba i názor pana Bárty. Těch autorů, co už nemohou psát, jsou více než dva, to nejsou jen Streit a Fojtík. A nemít možnost diskutovat pod svými vlastními články, to je jaksi nelogické. Myslím, že by to chtělo pořádnou změnu, jinak budeme ve velkém následovat Franka Krejčího.

7 9
možnosti

...nic vám v tom nebrání:-)

6 3
možnosti
Foto

Bouře sklenici vody, vždy ty blogy nikdo nečte, respektive je čte pouze neustále stejný okruh lidí. To, jestli někdo zde psal či nepsal nepravdu, tak nemělo žádný dopad. Nekácelo to trůny. A ani to nesnižuje čtenost idnes či její příjmy z reklamy. Prostě si tedy pár lidí vyjasňuje pohled na svět a jeho problémy.

Co se týče konkrétního příspěvku pana Fojtíka, asi jsem nečetl, takže nevím. Ale pokud pan Fojtík se odvolal na nějaký zdroj, je to na odpovědnosti těch pisálků. Nikdo nemůže nikdy prověřít hodnověrnost všeho, i když samozřejmě je to jeho povinností. Ostatně jak chcete ověřit, zda se něco stalo či nestalo v místě vzdáleném tisíc kilometrů?

Takže ta reakce mi připadá přepálená, tedy doživotní zákaz publikování, stačilo napsat a dát panu Fojtikovi za úkol zveřejnit, že tento blog neodpovídá názorům, respektive redakce, respektive že podle jejího názoru události v něm popisované, neodpovídají skutečnosti.

2 3
možnosti
Foto

Nevěřím svým očím. Včera jsem někde viděla příspěvek, že někdo má (už nevím, kdo to o sobě psal) doživotní zákaz diskuze, Vy zde píšete o doživotním zákazu publikování pana Fojtíka 8-o

2 3
možnosti

Blogy pana Fojtíka jsem si občas přečetla, zprvu pro zajímavost, později ze zájmu o vývoj jeho mysli, ale většinu jsem nečetla, namělo to smysl. Pokud zde jeho blogy nebudou, nevidím to jako ztrátu. Možná to postihne příznivce a čtenáře blogů JUDr. Vyvadila, ale ti se jistě časem vzchopí a také začnou psát, aby vyplnili mezeru po panu Fojtíkovi. ;-D;-D;-D;-)!

7 3
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.