Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč mám ten dojem, že jeden za vosumnáct a druhej bez dvou za dvacet. Tedy autor, versus autor8-o:-P

0 0
možnosti
LW
VL

Tak úsměvné je, když se nám někdo (např. pp Vyvadil a Fojtík) snaží vnutit názor, že tu armádu, co poslal SSSR v roce 1968 do ČR, tvořili Ukrajinci a Gruzínci. Možná by pánové měli ještě doplnit další národy zpronevěřilé jejich bolševickým hloupostem jako Lotyše, Estonce a Litevce. Jak znám názory lidí v Bělorusku, tak by se tam dali zařadit většinou také Bělorusové.

Já v žádném případě nechci útočit národnostně. Ruští lidé za své cary, bolševiky a kágébáka Putina nemohou.

Z toho, o čem nás Putinovští apologeti přesvědčují v souvislosti se složením armády SSSR, která okupovala ČSSR v roce 1968, je pouze vidět jejich infantilismus a apriorní hloupost!

9 0
možnosti
PK

Zdeněk Bárta si měl včera pozorně přečíst příspěvky zastánců Ruska, a ne jen nadpisy. Rusové v roce 1968 tvořili 50-55% obyvatel SSSR a Brežněv byl Ukrajinec. A nikdo jiný o okupaci nerozhodl. Jinak když jde o vítězství ve 2.sv.válce, oslavujeme i Ukrajince, protože byli součástí SSSR, ikdyž v letech 1941, 1942 a 1943 veškerá tíha bojů byla jen na ruském národě, Ukrajinci měli jiné zájmy v té době (Babí Jar apod). Ale jak je řeč o roku 1968, můžou za to jen Rusové - a to je demagogie a špatná logika.

2 9
možnosti
ZB

50-55 procent je přece většina.To, že Brežněv "byl Ukrajinec" ( což jen tak mimochodem není pravda) je stejně bezvýznamný fakt jako skutečnost, že Hitler byl Rakušan....

5 0
možnosti
JN

Možná vám to jednou dojde, možná nikdy.

Pokud někdo připomíná účast Ukrajinců a jiných národů na té špíně, která se tu děla, nedělá to proto, aby na ně hodil veškerou vinu, ale proto, aby prostě připomněl, že v tom svinstvu tenkrát Rusové nejeli sami. Ono se to dnes někomu nehodí do krámu, právě tak jako se některým superzapáleným pravičákům nehodí, když jim připomenete jejich dřívější členství v KSČ.

2 0
možnosti
ZH

Víte co je na tom nejhorší? Že v rámci svobody slova můžou tyhle svoje "pravdy" klidně všude šířit. V momentě, kdy to tu lidi jako oni obsadí, tak takovéhle diskuse bleskem zavřou a na přihlášení k WIFI budete muset mít bumážku. Takhle se dostal k moci Hitler.

6 0
možnosti
Foto

Úžasné, Hitler se dostal k moci díky svobodě slova, dosud jsem si myslel, že to bylo díky financím německých průmyslníků. Přece až na naprosté výjimky (Truman) vyhrávají volby finance.

0 1
možnosti
AS

A41d51a85m 50S58t41a35v13a

22. 8. 2014 9:18

Zdeňku Bárto, vypadáte mladě. A to vás omlouvá, že můžete psát takové nesmysly o věcech, o kterých nemáte ani ponětí! A věříte lidem, kteří svým myšlením ustrnuli v roce ´68. Nedivím se jim. Nicméně, většina z nich proto, že jejich ideály předchozího  hrůzného dvacetiletí byly zhrzeny. To je už zlé. Přesmutné ale je, že právě těmto zrádcům českého myšlení a demokracie i po "sametu" byl dáván veřejný prostor a je dáván dodneška. Včera večer jsem kvůli tomu musel odejít od televize, než abych poslouchal ty hloupé, věčně pomýlené řeči z úst jejich představitelů. Moudrým lidem je jedno, jednalo-li se tenkrát o Gruzince, Čuvaše či Kazachy / ti byli tenkrát v 68. našimi  lidmi nejčastěji uváděni!!!/ Rusy či Ukrajince - především to byli Sověti!  Včera mě nějaký hlupák napadl, že Sověti nejsou národ - má pravdu, ale odpověděl jsem mu, ať se poradí se slovníkem spisovného jazyka. Ti Sověti, to byla ta bestiální marxistická zrůda zavlečená do Ruska ze západní Evropy a ti konali všechny ty bestiality, před kterými se musíme dnes bránit. Ale bohu díky, ti Sověti dnes již nejsou!!! Právě tak jako nejsou nacisti! A že Rusové uplatňují velmocenskou politiku, bránící národní zájmy je přirozené, /však je Západ jak v 19., tak 20. století tvrdě poznamenal/ a záleží ovšem jen na nás, jak se dokážeme s nimi vyrovnávat.  Způsobem, jak to ovšem uplatňuje EU a stávající administrativa USA  to však nedokážeme a vede nás to k mimořádně nebezpečné civilizační porážce

2 9
možnosti
Foto

Autora to omlouvá.

Vás ovšem ne, vy byste ponětí mít mohl a pak byste neměl psát takové nesmysly.

Jak můžete tvrdit, že nejsu sověti?

A ani nacisti nejsou?

Spíš si myslím, že hloupost nebyla na straně vámi zmíněného oponenta.

4 0
možnosti
Foto

Tu fabulaci lze ještě povýšit: a druhou světovou válku rozpoutali Rakušané z Braunau am Inn! ;-D

14 1
možnosti
KB

K69a63r72e32l 29B16o23k

22. 8. 2014 8:54

Napsal jste to velice přesně. Karma.R^

9 0
možnosti
JH

takze opet......zjistete si jakou roli hrali Gomulka s Ulbrichtem...jestli vubec vite, kdo to byli....ti spolecne se sov. generaly tlacili na Brezneva, at naridi vojensky zasah.

Nikdo neprepisuje dejiny, to jsou jen Vase mokre sny.....aby clovek pochopil, co se stalo, tak je potreba to presne nazvat a podivat se i na to co bylo predtim, protoze nic se nestalo najednou......coz je Vas nejvetsi problem.....posuzovani udalosti bez jakekoliv navaznosti

6 12
možnosti
ZB

Jistě, tak za okupaci naší země může Polsko a Německo.Skoro by se dalo napsat, za okupaci může EU.Chudáci Rusové, museli skákat jak Polsko a NDR píská....;-)

16 3
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.