Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co se týče nejmenovaného pan Fojtíka, tak ten si své zasloužil. Jeho reakce na komentáře byly vesměs nejen "mimo mísu", ale i vulgární (já byl podle něho "zoufalý buran" - jistě to mínil jako slovenský výraz pro fujavici). Vůbec se nedivím, že někoho dokázal pořádně vytočit.

Jeho texty by stálo za to ukázat lékaři dušníkovi (psychoušovi neboli cvokaři). Nicméně na rozdíl třeba od s. Vyvadila, Hermánka a pod. v nich dovede brnknout na podprahovou strunku, aby vzbudil náležité emoce. Je to umění, používané v jistém oddělení pro desinformace.

1 2
možnosti

..buran..je ruská fujavice....

2 0
možnosti

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/345236-kolonu-bezencu-na-vychode-ukrajiny-zasahly-rakety.html

....Osvobozeny byly obce Chrjaščuvate a Černuchino. Lidi, kteří prchali z první vesnice, zasáhla palba z raketometů Grad. ...8-o;-€

A to obhajujete? O tom nesmějí bloggeři psát?

Namísto, abyste soucítil s tisícemi obyčejných lidí, kteří přišli kvůli nesmyslné bratrovražedné válce o domovy, o životy, o rodiny, pořádáte tu štvanici na pana Fojtíka?

4 0
možnosti

..s tisícemi...??...to slovo neznám....

0 0
možnosti

K90a64r35e48l 78H71o30r55á21k

18. 8. 2014 10:12

Nechci tedy urazit, ale ty vaše blogy začínají zavánět fanatickým stalkingem p.Fojtíka;-D Normálnímu jedinci stačí vyjádření v diskusi pod článkem a nezneužívá privilegia blogu k pronásledování druhého blogera.

Vysaďte na pár dní, jděte a vzduch a provětrejte si hlavu, neb tohle už není normální;-)

5 4
možnosti

Já se určitě neurazím;-) Za normální situace jsem psal tak tři blogy za měsíc a také si říkám, že co se poslední dobu děje na blogu není normální.Takže nejen nic nepsat,ale i tady nic nečíst.Moje plánovaná odluka bude delší než pár dní;-)

2 0
možnosti

Vás by měla hanba fackovat a měl byste se řádně panu Fojtíkovi omluvit a ne ještě na něj psát další hanlivý a pomlouvačný článek. Rv

5 9
možnosti
Foto

Což tak univerzální vyjádření, ne že by přímo šifra mistra XYZ. Kdekdo kdeco ,,sešmoulí". Takže ták, když autora ,,nemusíte": ,,Nemám rád Gargamela!" Líp to vyzní ,,po polsky", je to víc zvukomalebný:,,NĚTĚRPJE GARGAMÉLA"8-o:-P.

2 0
možnosti

Ta kritika zazněla pane autore od toho pravého. Ani jste nebyl schopen se k tomu vyjádřit. Uveřejnil jste blok, navíc velmi odporný, kdy už bylo známo, že je to hoax a ani jste se nestyděl a jak jste se všichni v diskuzi vyjadřovali.

http://zdenekbarta.blog.idnes.cz/c/418357/Ruska-lidska-zruda.html

a zde je video čas cca kolem 1. minuty (musí se to vrátit na začátek, občas to přeskočí na jiný čas).

7 3
možnosti

Máte pravdu, tento blog mi hodně ujel.Psal jsem ho pouze jako reakci na fotku v dost vypjaté atmosféře.Dnes mě mrzí, že  jsem něco takového napsal.Příště si dám hodně velký pozor,aby se to nestalo.Váš protiblog mi unikl,nesedím na blogu každý den.

3 0
možnosti

Klasická pravdo-láska v pojetí Bárty.

Fojtík mu vadí, Peszynski nikoli. Bárta ukradne Fojtíkovu fotografii a když se Fojtík ohradí, nechá ho Bárta zablokovat.

Ale dnes tu Bárta káže o morálce.8-o

7 7
možnosti
Foto

A když Fojtík nedovoleně uveřejní fotky, navíc podvržené, je to asi OK.

1 1
možnosti

A26d83a29m 40S31t12a93v83a

18. 8. 2014 8:27

""Jaká  je  pravda? Ukrajinský  ministr  zahraničí  Klimko  skutečně  jedná  s  evropskými  diplomaty v  Berlíně. Na  společné  schůzce  se  sešli  ministři  zahraničí  Ukrajiny, Německa, Francie  a  Ruska. Ano, na  jednání  byl  přítomen  i  ministr  zahraničí  Ruska  Lavrov."": Zdeňku Bárto, taková formulace je jak vyšitá z učebnice totalitně bolševické novinářiny, s kterou socialističtí novináři tak úspěšně manipulovali. A mnoho jejich nástupců v tom pokračuje dodnes. Koukám, že vy jste bolševické manipulaci, ve jménu vlastní pravdy,  se slovy také oddán.

7 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS