Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

kolik vojáků původem z armád NATO bylo v Evropě odsouzeno za jejich angažování se ve válce v bývalé Jugoslávii?

0 0
možnosti

Také stáli v čele separatistů?

0 0
možnosti
SN

:-)  Vážená  autore! Musíte lépe poslouchat skutečnost! Srbský parlament včera probíral srbské žoldáky za peníze na Ukrajině! Ne u separatistů! tam se bojuje zadarmo! Chytráku!  RvRvRv

0 0
možnosti
SN

opr.. ...vážený

0 0
možnosti
Foto

Obrana územní celistvosti může být  pod trestně právní ochranou jenom a pouze tehdy, jestliže daný stát dodržuje Chartu OSN o ochraně národnostních menšin, o v případě kontrarevoluční vlády v Kyjevě nemůže být ani řeči (jazykový zákon). V případě proruských separatistů šlo tedy o pouhou preemptivní sebeobranu práva národů na sebeurčení, přičemž mezinárodní právo nikterak nevymezuje dovolené prostředky na jeho realizaci.

3 2
možnosti
PR

Jazykový zákon byl zrušen ještě než začal být uplatnován.Takže celý Váš přispěvek je nesmysl.

2 0
možnosti
PF

souhlas, nicméně z důvodu nutné sebeobrany bych ho trestu v plné výši zprostil. Naopak, pokud bude mít nějaké důkazy o páchání trestných činů genocidy druhou stranou, a poskytne je soudům, měla by to být polehčující okolnost.

3 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.