Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R62o41m26a93n 63K89o47z83e83l

11. 9. 2013 19:39

Ředitel gymnázia vyzval, aby ti studenti, kteří se cítí být omezovaní v kladení otázek vystoupili. Odpovědí bylo úplné ticho, takže asi tak.

Ta placka s pankáčem byla fakt stupidní od začátku jejího vzniku. A můžeme být rádi, že nikdo ze studentů nemusel říkat, že prezidentovi nerozumí, když mluví.

0 0
možnosti
Foto

Kde berete jistotu, že se ti studenti nebáli vystoupit kvůli možným následkům? ;-)

0 0
možnosti

Úroveň Vašeho příspěvku se pravděpodobně dá přirovnat k velmi průměrné úrovni Vašeho IQ.

0 5
možnosti

I průměrně inteligentní člověk si všimne, že MZ se nechová jako nestranný a nadstranický prezident.Vy jste si toho nevšiml...? ;-)

5 0
možnosti

Ano zní to jako sci-fi. Avšak napadlo studenty v roce 1946, že je za dva roky budou vyhazovat ze škol, napadlo příslušníky zahraničního odboje, že je budou věznit či popravovat, napadlo sedláky, že je budou kolektivizovat, napadlo živnostníky, že je znárodní????

1 0
možnosti

A to jeste sedlaci vubec netusili, ze nase prvni PC budou kompletovat ve vlastnim JZD. Jo, kdyby meli 'anung'.

0 0
možnosti

Ja nevim, takto se sebetryznit. Za oknem slunce a plujici mraky a v sobe Zeman, kam se podivas.

0 0
možnosti

Ono již to autorovi opravdu haraší.

2 6
možnosti

Čemu se divíte? Jste pologramotný zoufalec? Máte z něčeho komplex? Tak stačí hodit ten správný volební lístek do urny a rázem jste někdo. Najednou jste ten inteligentní, úspěšný, vzdělaný.... . Kdo by odolal, když je to tak jednoduché a nevyžaduje to žádné úsilí. Pak přijde realita všedního dne a Vy zjistíte, že pořád jste ten zakomplexovaný, neschopný zoufalec a na dalších pár let jste každému ukradený. No a potom začnete psát blogy, protože za všechno přece mohou židi, cyklisti a Miloš Zeman;-D

0 3
možnosti

P17e31t39r 44K38o16l82á85ř

11. 9. 2013 15:04

Koukám že některým frustrovaným TOP Khárl punky číro fans začíná strašit v palici.:-)

2 2
možnosti

J84i33r95i 22K98u66c81e57r42a

11. 9. 2013 15:01

Hlavu státu čeká i návštěva pardubického elitního Gymnázia Dašická. Škola hodnocená jako sedmá nejlepší v republice zažila malou bouřku. Studenti se totiž chystali na provokativní dotazy, mnozí si chtěli vzít "placky s Karlem".

"Pan hejtman mě upozornil, že někteří studenti gymnázia Dašická byli upozorněni, aby nekladli provokativní otázky. Takže moje první věta studentům bude: Prosím vás, klaďte provokativní dotazy, tak se tříbí názory. Ne přikyvováním. A ostatně já jsem provokatér, takže je mám rád," glosoval to.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/pardubicky/clanek.phtml?id=790014

3 0
možnosti
Foto

R^ Prezident je dost inteligentní na to, aby dokázal odpovědět na všechny otázky. Mysĺím, že po setkání s ním někteří studenti placky s Karlem zahodí a oblíbí si Miloše. Zcela přirozeně.

2 0
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé srovnat vaši fabulaci s realitou - jestli někdo dodá informaci o tom, jak se tam MZ bude skutečně chovat. ;-)

1 0
možnosti

Hodně blbé a trapné

5 6
možnosti

Máte pravdu, to jak se chová MZ jako nestranný a nadstranický prezident je hodně blbé a trapné....

9 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.