Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtěl jste být asi vtipný, výsledek je ten, že jste směšně ubohý.

2 0
možnosti

Pane Bárto, nic ve zlém, ale ta nálepka užitečný idiot sedí v první řadě na vás.;-) a nesoudím to jen podle tohoto článku ...

2 0
možnosti

No já bych řekl, že i vy máte guláš. Poláci bojovali proti Němcům.

0 0
možnosti

v bitve u Grunwaldu bojovali Nemci s Polakama proti Turkum, kdyz odrazili Turky, tak se zase dali do boje proti Polakum, a to se stalo mnohokrat pote.

0 0
možnosti

M84i20l87a77n 37R42a34d38e91k

29. 7. 2013 20:11

mate v tom gulas, a Zizka se zrejme bitvy u Grunwaldu zucastnil, po boku Polaku a Nemcu proti Tatarum

0 0
možnosti
Foto

K85a82r79e68l 28R64a46d32a

29. 7. 2013 17:47

Na zaprdělého knížecího lokaje fakt dobrý .;-D;-D

4 0
možnosti

Rádoby vtipné.

Co se týče Žižky, tak se spekuluje spíš o jeho účasti na straně Polsko-litevské, než na straně křižáků.

A co se týče likvidaci památníků, tak nyní je spíš v módě likvidovat jakoukoliv památku na osvobození sovětskými vojsky v r. 1945 a vracet symboly habsburské nadvlády.

2 0
možnosti

Stacil mi nazev clanku.

Mel byste hodne rychle prejit z ceskeho jazyka na jiny. Nekdo by vas mohl nazval 'zaprdenym' pseudovlastencem.

2 0
možnosti

Výraz je nespisovný, slengový a může mít tedy mnoho podob, ne jenom jedinou správnou...

0 1
možnosti
Foto

Prosím, než zesmolíte takovou ptákovinu zkusete si něco přečíst ze strany historiků o jedo době a o jeho osobě. U  nás vyšla o jeho osobě i kniha německého historika. Je to zajímavé čtení.  Jméno neřeknu, páč jsem na dovolené a tedy knihovnu mám doma.

2 0
možnosti

Vy jste to trochu nepochopil, tento můj článek není žádná solidní historická úvaha, je to skutečně ptákovina, tak to bylo i myšleno...

1 1
možnosti

Karel IV. byl složitá, mnohovrstevnatá osobnost, ale jeho zásluhy o zvelebení českého království jsou nesporné. Přinesl nejen, umění a víno z Francie, kde jistou dobu žil, ale i vědu a zlepšil dopravu. Že nebyl čistým Čechem, neí podstatné. Vždyť i Hus se řídil úslovím "Lepší dobrý Němec než špatný Čech." To je podle mne moudré stanovisko.

0 0
možnosti

Položte si otázku, co dobrého by přineslo posazení Vašeho Kárla na český trůn. Já myslím, že vůbec nic. Ale nebýt českého venkova, tak se to skoro povedlo.

4 1
možnosti

Máte pravdu, venkov rozhoduje, rozhodl třeba i v Egyptě a zvolil prezidenta podporovaného muslimskou stranou. Tím chci říc, že venkov a většina se nemusí rozhodnout dobře...

1 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.