Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, tohle byl ten nejchytřejší příspěvek, co jste kdy splodil. Zůstaňte u těch emotikonů.

1 1
možnosti

Je dobré, pane, že si zvedáte své sebevědomí psaním. Ale zůstanete jenom u toho psaní, doufám. Na obsahu ani tak nezáleží, věříte?

2 3
možnosti

Většinou píšu pro zábavu...jakou konkrétníku výtku máte na text, nebo jste to napsal jen proto, že jsem dotkl Vašeho Boha?

3 4
možnosti

Nelíbí se mi jedna věc, ještě nezačal pan Zeman prezidentovat a už všichni spekulují, co bude a jak to bude , měli bychom přece jenom vyčkat a nesoudit. To nám opravdu nepřísluší. !!

5 4
možnosti

Nikoho nesoudím...Miloš Zeman nepřišel do funkce ze vzduchoprázdna, má za sebou působení v politice a volební kampaň, která se mnohým lidem nelíbila, má se za tím vším teď zavřít voda? Teď jsem prezident a na vše co bylo předtím zapomeňte...tak snadný život není. Jediné co může prezident dělat je pokládat věnce a natřásat si své ego, stejně jako jeho předchůdce...

2 3
možnosti

A ještě mu musí být vybudován pomník..... s největším  popelníčkem na světě;-D

4 7
možnosti

P26e12t28r 84W20á43g51n88e72r

28. 2. 2013 11:09

Jsem moc rád, pane Bárto, že píšete.

Není na škodu si přečíst názor "dělníka skoro ubitého jednotvárnou prací". Pro mě jste takovým protipólem blogerů s VŠ vzděláním a dostatečným přehledem o životě.

Těším se na další článek. :-)R^

4 6
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.