Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

A tím chcete říct co? Zamyslete se nad tím, že i ve "Vatikánu" vidí v Zemanovi menší zlo, i když kritizuje církevní restituce.

1 0
možnosti
TV

Čím církev škodí a okrádá lidi ? Nechci se vás dotknout, ale jsou to kecy bez reálného základu z pohledu člověka, který neví nic o tom, co popisuje.

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že jste nepochopil drobnou ironii v textu autora ;-) Podle mne psal ironicky ve stylu nejbulvárnějích pisálků brojících proti víře a církvím zde na blogu. Já se u tohoto článku celkem pousmál, neb jsem autorovu snahu zřejmě pochopil.

Rozhodně autor nehodlá tvrdit, že církve jsou zlem, to jen dává některým grafomanům šanci uplatnit svůj talent v plivání a skládání nejroztodivnějších konspiračních teorií

0 0
možnosti
BT

kéž byste dokázal aspoň někdy pomoci tolik lidem jako jednu miliontinu toho co dělá církev

2 1
možnosti
ZB

Bylo to myšleno ironicky v duchu zdejšich proticírkevních slátanin...na mém blogu najdete články na podporu církevních restitucí.

0 0
možnosti
Foto

To Vám nikdo nezbaští, protože všichni vědí, kdo prosazoval restituce a kdo naopak kdysi navrhoval řešení výčtovým zákonem.

Raději podumejte třeba o tom, proč Ministerstvo zahraničí ČR, kterému Karel Schwarzenberg velí, hodlá prodat zámek Štiřín asi za polovinu odhadní ceny (a komu).

*

http://www.novinky.cz/domaci/282262-stat-udajne-zvazuje-prodej-majetku-za-osm-miliard-korun.html

2 0
možnosti
FS

Autore,kolik toho ještě máte v krvi?To je opravdu člámek hodný  opileckého delíria.

4 3
možnosti
PD

Nechutný Salajka opět nastupuje. Rv

4 1
možnosti
PK

To je ale slátanina. Zeman má pravdu, že na webu je tolik nesmyslů...

5 1
možnosti
AN

to bykl teda komplexní článek, pche!

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.