Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Konzervativní pravičák a vlastenec Andrej? ANO!

Nejde přehlédnout novou konzervativně - pravicovou stranu, kterou bude asi volit i guru zdejší pravice Václav Klaus. V čele je vůdce Andrej. Velký národovec, orbánovec, tradiční konzervativec, bojovník proti EU a proti migrantům.

Tak vypadá nová tvář Andreje Babiše z dílny Máry Prchala. ANO se vydává po modré. V této barvě je vytvořena nová předvolební taškařice. Modrá je tradičně barvou pravice. Tedy byla. Voliči levice už jsou vysátí ( bude to stačit na likvidaci socanů a komunistů?) a je třeba vysávat jinde. Andrej Babiš je tady prostě pro všechny a dovede se podle potřeby měnit jako chameleon. 

Z podoby anděla levicově naladěných důchodců, kteří o budoucnosti kterou přichystají svým dětem a vnukům už moc nepřemýšlí a rádi se nechají od svého dobrodince na dluh uplatit se dokáže rychle změnit. Podle potřeby a vhodnosti situace. 

Co na to Okamura a jeho voliči? A další údajně konzervativně - pravicoví vlastenci? Ti jsou nyní cílem této akce. Vedle nového vlasteneckého vůdce, který ochrání národ před EU a migranty musí každý další "vlastenecký" vůdce vypadat dost omšele a zastarale. 

Co na tom, že "boj proti EU" je ve skutečnosti od největšího příjemce dotací z EU pouze bojem za firmu Agrofert, kterou vůbec nevlastní? Jako nemajitel je ovšem jediný příjemce jejího zisku. Dost hloupá hra na schovávanou a trapná snaha o utajení střetu zájmu. Tomu nemohou uvěřit ani ti zfanatizovaní uplacení senioři. Ti jsou ovšem už ochotni zavřít obě oči a nevnímat realitu. Za těch pár stovek přihozených k důchodu se jim to vyplatí.

Nestranný lidově levicový  prezident Zeman už jasně doporučil volit levicového anděla důchodců. Údajně konzervativně pravicový exprezident Klaus už má také pomalu jasno. Svým odmítnutím své přítomnosti na kandidátce a podpory údajně konzervativně pravicové Trikolory a znechucením nad ODS to vyjádřil dost jasně. Oba už mimo realitu žijící starci a největší škůdci Česka budou škodit dál. Do posledního dechu....

Dnes není jasnější konzervativně - pravicové strany, která zachrání Česko před zlem z EU než hnutí ANO. To velmi průhledné křoví skrývající nahotu nenažranosti a dravé bezohlednosti pro svůj osobní zisk Andreje Babiše, Pro ten je ochotný obětovat nejen vlastního syna, ale i nás všechny. Za svoje zisky se bude rvát až do roztrhání našich těl.

Pochopitelně za pomoci někdy už zfanatizovaných uplacených seniorů a dalších zmanipulovaných jednodušších  voličů, kteří si nevidí ani na špičku nosu. 

ANO 2011....Kde jsou všichni ti kluci z plakátu? Většinou odešli znechuceni pryč a pro ty věrnější byla nachystána trafika. Kdo si ještě vzpomene, že tehdy Babiš začínal jako moderní liberální politik? Na jeho hrdou fotku z klučičí svatby? Kdo si ještě vzpomene jak uprostřed migrační krize nabízel ve svých firmách práci pro pět tisíc uprchlíků....? Nyní tam místo nich makají Mongolové, Rumuni nebo Bulhaři. Za těch pár šupů by tam nikdo jiný nedělal.

Kdo si ještě vzpomene na chaos a zmatky v koronavirové krizi? Na rotující ministry zdravotnictví.? Na ty zbytečné tisíce mrtvých a covidem postižených? Proč jsme byli mimo Orbánovu říši nejhorší ze všech? Nejvíc dluhů a nejvíc mrtvých. To už opravdu nikdo nechce vidět?

To už si nikdo nevzpomene na chaotického neschopného zmatkaře Babiše vedle kterého vypadal Hamáček schopně a rozhodně? Na jeho výkřiky, že za vše přebírá osobní odpovědnost? Na jeho snahu do všeho osobně chaoticky zasahovat? 

Asi ne. Je to tak dávno. Už několik měsíců....

 

 

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | středa 8.9.2021 8:12 | karma článku: 39,21 | přečteno: 3170x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Ukrajincům se pomohlo hned. Na Romy se desítky let zapomíná.

To mám tvrdí ředitel neziskovky Romodrom Tamagoš, na jejíž chod jen tento rok nezapomněl poslat stát 100 milionů korun. Sprostota a drzost. Chápe vůbec co říká? Nebo chce záměrně plivnout do obličeje všem plátcům daní? Chce víc?

13.7.2023 v 8:50 | Karma: 12,37 | Přečteno: 169x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

20.6.2023 v 13:52 | Karma: 27,72 | Přečteno: 1049x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

20.6.2023 v 9:19 | Karma: 41,92 | Přečteno: 4358x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

"Putin ví co dělá, Sláva Putinovi!" aneb " Z čeho mám žít?"

Nesourodé duo se na romské pietě rozjelo. Pořvávající stařec a mladý fousatý Rom využívají možnost oslovit národ a získat pro svůj boj proti Ukrajincům jeho sympatie. Podařilo se? Z mého pohledu a vnímání světa se podařil opak.

19.6.2023 v 14:58 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1429x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Den otců nebo Den ochlastů?

Den otců se zatím příliš neuchytil. To je škoda. Měl by se slavit každou třetí neděli v červnu. Jeden z reklamních letáků supermarketu tento svátek připomíná a nabízí dárky pro otce. Širokou nabídku alkoholu od piva po rum.

19.6.2023 v 9:16 | Karma: 36,38 | Přečteno: 3407x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.