Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

99,57% Čechů chce sochu Koněva.Zbytek jsou nacisti.

Ruská televize už své diváky "pravdivě" informovala, že pouze 0,43 procent Čechů je pro odstranění sochy Koněva. Křoví této lži dělal Ovčáček.Ruský ministr kultury zase nadával nejen starostovi Prahy 6 Kolářovi do nacistů....

Dobrá rusko-hradní spolupráce. Tak by měl v Česku vypadat normální svět, který si přeje další proruský podporovatel zapomenuté sochy Klaus junior? To snad ne. Ten svět ve kterém další obránci maršála - komunisté rozhodovali kde má stát jaká socha a Moskva ve své gubernii hlídala co si lidé mají myslet a jak se mají chovat je dávno pryč. Rusko a komunisté podpořeni zdejšími prokremelskými poskoky hrajících si na vlastence to pořád nechápou....

Je celkem zajímavé kde se vzalo číslo 0,43 procent. Je skutečně reálné ovšem demagogicky překroucené ve sprostou lež. Ve volbách na Praze 6 kandidovalo hnutí požadující odstranění sochy rudého maršála. Získalo 0,43 procent hlasů. To jistě neznamená, že obyvatelé Prahy 6 volící někoho jiného jsou pro ponechání sochy.Tím spíš, že jsou vydáváni za obyvatele celého Česka. I tak se dá pracovat s číslem, ruskou logikou pro ruskou lež.Jen šlichta ke krmení ruských diváků a zdejším proruských trollů.

Tak jaký je ten dnešní skutečný normální svět? Hysterie a ubohé urážky z úst ruského ministra kultury nám mohou být už jen k smíchu. Stejně tak jeho výhrůžky aby obvod Prahy 6 přijal na moudrou radu prezidenta Zemana "správné rozhodnutí". Příští týden demokraticky zvolení zastupitelé z vedení Prahy 6 ( koalice TOP 09,KDU-ČSL,ODS A a STAN) rozhodnou jistě správně o ukončení tohoto příběhu. Za sochou maršála se zavře voda a skončí někde v muzeu či depozitáři. Na jeho místě bude vybudován památník padlých vojáků, kteří zahynuli při osvobození Prahy. Ti si ho zaslouží. Tady opravdu nejsme v Rusku, aby vše řídil prezident a každý není poskok Kremlu.

Voda se pomalu zavírá i za vymírající stranou komunistů a za prezidentem Zemanem. Čas se nedá zastavit a tohle mlácení kolem sebe už nikoho nezachrání před koncem. Voda se zavře i za Ovčáčkem, ten se nějak podezřele snaží politicky osamostatnit, ale kdo by někoho takového někam zvolil? Takových zoufalců zase tolik nebude. Jen další politická mrtvola kterých je kolem Zemana plno.To platí i pro různé proruské "vlastenecké" spolky.

Kolik je ve společnosti lidí ochotných věřit každé ruské lži a nadšeně vzhlížejících  k Moskvě? Tenhle konflikt ve sklenici vody by nám to mohl ukázat. Jako optimista věřím, že jich moc nebude a podle toho, kdo se kolem pomníku Koněva oháněl rudou vlajkou to moc perspektivní investice od Moskvy není. Pár seniorů nechápajících o co jde si přišlo zavzpomínat na své mládí, kdy sovětské vlajky nad hlavou byly normální. Mladé něco takového opravdu nezajímá. Tohle není budoucnost Česka....

Jinak bych připomněl, že v Česku se vzorně a s pietou staráme o 16 000 hrobů, pomníků a památníků padlých sovětských vojáků. K těm přibude po odsunu sochy maršála další pietní místo. Ruský ministr kultury by se za svou drzost a sprostotu měl omluvit. Což pochopitelně neudělá a jistě se najdou "vlastenci", kteří mu budou tleskat.

Jdi domů Ivane Koněve a pokud tě tam nechtějí zalez do nějakého muzea či depozitáře .Když se neuklidilo pořádně už před třiceti lety neznamená to,že by se tato chyba neměla napravit...

Autor: Zdeněk Bárta | sobota 7.9.2019 8:33 | karma článku: 46,44 | přečteno: 12843x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Ukrajincům se pomohlo hned. Na Romy se desítky let zapomíná.

To mám tvrdí ředitel neziskovky Romodrom Tamagoš, na jejíž chod jen tento rok nezapomněl poslat stát 100 milionů korun. Sprostota a drzost. Chápe vůbec co říká? Nebo chce záměrně plivnout do obličeje všem plátcům daní? Chce víc?

13.7.2023 v 8:50 | Karma: 12,37 | Přečteno: 169x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

20.6.2023 v 13:52 | Karma: 27,72 | Přečteno: 1049x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

20.6.2023 v 9:19 | Karma: 41,92 | Přečteno: 4358x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

"Putin ví co dělá, Sláva Putinovi!" aneb " Z čeho mám žít?"

Nesourodé duo se na romské pietě rozjelo. Pořvávající stařec a mladý fousatý Rom využívají možnost oslovit národ a získat pro svůj boj proti Ukrajincům jeho sympatie. Podařilo se? Z mého pohledu a vnímání světa se podařil opak.

19.6.2023 v 14:58 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1429x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Den otců nebo Den ochlastů?

Den otců se zatím příliš neuchytil. To je škoda. Měl by se slavit každou třetí neděli v červnu. Jeden z reklamních letáků supermarketu tento svátek připomíná a nabízí dárky pro otce. Širokou nabídku alkoholu od piva po rum.

19.6.2023 v 9:16 | Karma: 36,38 | Přečteno: 3407x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:50

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.