Zdeněk Bárta

500 000 mrtvých Rusů

5. 02. 2015 13:11:19
To není pro Rusko dobrá zpráva. Dobře začnu nějakou lepší. V Rusku se zlevňují potraviny! Potraviny? Je to ten správný výraz pro tekutý chléb ruského lidu - vodku? Vláda rozhodla, že nejnižší cena vodky musí být 185 rublů za půl litru. Původní cena byla 220 rublů. Milovníci vodky a těch není v Rusku málo, mohou jásat o provolávat oslavná hesla o zvětšit tak slávu a velikost Imperátora. Vím, že tady na blogu má novodobý ruský car spousta fanoušků, tak nebude problém si s chutí nadšeně zařvat - Ať žije Putin !!!

Ročně v Rusku zemře na požití alkoholu skoro půl milionu Rusů. To není žádný plivanec na Rusko, pouze smutný statistický fakt. To je také důvod, proč se stát, jehož občané se pomalu uchlastávají k smrti nikdy nemůže stát světovou velmocí.

Tou je naopak ve spotřebě vodky. Rusové vedou s velkým náskokem - spotřeba 14 litrů na osobu/rok. Na záda jim dýchají další "Rusové", Bělorusko se spotřebou 11 litrů. S odstupem je další národ s výraznou ruskou menšinou. Na třetí příčku se podařilo prochlastat Ukrajině. Tady už je velký odstup - 7,5 litru. "Čest" Evropy v tomto nerovném boji trochu zachraňují alkoholici z Polska - 7 litrů. Ostatní národy jsou už s velkým odstupem daleko vzadu...

Veliké a silné Rusko tedy ve spotřebě vodky vítězí. Chlast devastuje i ruskou ekonomiku, kde jakákoliv snaha o zvýšení produktivity práce je marná. Alkohol zasahuje i do statistik mrtvých při dopravních nehodách. I tady Rusové porážejí svět. Důsledek konzumace alkoholu je nejčastější příčinou smrti ruských mužů, to se ve světě také ještě nikomu nepodařilo.

Snížení a regulace ceny za vodku má zabránit ruským mužikům přechod na jiné levnější a smrtelnější zdroje. Už nyní tvoří 55 procent celkové spotřeby vodky nelegální nekvalitní alkohol a populární samohonka. Chlastat se v Rusko prostě musí. Žádná prohibice ani omezení prodeje se neplánují, to by šla Putinova popularita rychle dolů...

Co z toho plyne? Rusové se uchlastávají a vymírají. Kdo místo nich? Nebojte, ani já jsem nepřehlédl informaci, že počet obyvatel Ruska se zvyšuje. Máte pocit,že si odporuji ? Vtip je v to, že na zvyšujícím počtu obyvatel Ruska mají zásluhu muslimové. Ti se k smrti neuchlastávají a vodka na jejich potenci nemá vliv.

Není žádné tajemství, že počet muslimů na území Ruska - Ruské federace se zvyšuje a už překročil desetiprocentní podíl na celkovém počtu obyvatel. Muslimů žije v Rusku přes 16 milionů, nejvíce jich je v Moskvě. Něčím takovým se žádný evropský stát nemůže "pochlubit".

Ano, Rusko opět vítězí. Bude to první stát, kde budou mít muslimové většinu. Také se Vám zdá legrační blouznění různých příznivců Ruska, jak nás jednou Rusové ochrání před těmi "muslimáky"? Ta představa, jak k nám přijíždí tanky opsypané ruskojazyčnými muslimy je hodně k zasmání...

Pokud už se chce někdo bát muslimů, tak tady má důvod. Muslimské Rusko. Bude méně nebezpečné a nevypočitatelné než je teď...?

Autor: Zdeněk Bárta | karma: 17.68 | přečteno: 1163 ×
Poslední články autora