Zdeněk Bárta

Pravda v ČT. Pravda...???

8. 12. 2014 9:16:22
Před ČT se mohutně protestovalo. 70 až 200(?) lidí se dožadovalo "své" pravdy. ČT o tomto protestu informovala. Před chvílí jsem tu četl hodně okarmovaný článek, kde se autor rozčiluje jak ČT "zatajuje" pravdu a neinformuje o demonstraci. "Bojovník za pravdu" se nakonec ukázal jako sprostý lhář ,který nakonec musel svůj výmysl podle pravdy upravit. Problém je asi v tom, že si svou "pravdu" každý představuje jinak. Pokud si někdo do role pravdy obsadí informace z ruské televize, různých "zvědavců a aeronetů", může mít skutečně s vnímáním pravdy problém...

Jakou "pravdu" má ČT vysílat? O tom, že demonstraci proti prezidentovi organizovala americká tajná služba? ( psal to přece aeronet a tam mají pravdu...) Nebo měla být zařazena reportáž z Boskovic, kde měl být odhalen zlotřilý učitel vyhrožujíci dětem, které nebudou proti Zemanovi protestovat? ( to tu dnes tvrdí jeden místní psychopat, který si říká Olšer, ten také vždy píše pravdu...)

Nedávno se zde také někdo rozčiloval jak "ČT lže" a nechce nám říci pravdu.Jako důkaz předložil "zatajovanou informaci" podpořenou satelitním snímkem, na kterém ukrajinská stíhačka sestřeluje dopravní letadlo. Co na tom, že tento "důkaz spolku ruských inženýrů" je už dávno odhalený zfalšovaný podvrh ( bylo to přece v ruské televizi a tam přece nelžou...)

K tomu ještě dodám takovou zajímavost. Před nedávnem zde na blogu uveřejnil pan Kondakov dva články. Jeden byl oslavný a "odhalil" převratný důkaz o sestřelení dopravního letadla ukrajinskou stíhačkou, spolek ruských inženýrů by přece neprezentoval žádný podvrh. V tom druhém už autor se sklopenou hlavou a pod tíhou důkazů musel přiznat, že spolek ruských inženýrů jsou lháři a jejich důkazy jsou zfalšované. Důkazy o podvodu zveřejnil u svého druhého článku.

Co si myslíte, jaký článek měl větší karmu? První, kde autor nabídl ruskou lež nebo ten, kde musel napsat pravdu? Hádáte dobře, byl to ten první, to už je tady taková klasika - karmující "bojovníci za pravdu", tedy takovou jakou chtějí číst. Pravda vítězí....?

Nedávno tu "svou pravdu" šířil bloger pan F. Jeho články o tom jak "fašisté" na Ukrajině vyhazují do vzduchu tepelnou elektrárnu ( stále stojí), nebo ten, kde hrál hlavní roli "objevený hromadný hrob několikrát znasilněných školaček povražděných fašisty", zde na blogu měly velký úspěch. Pod každým z nich se někteří diskutující rozčilovali jak je to možné, že nam to v ČT neřeknou. Jak nám lžou.

Jaksi jim nedošlo, že tyto informace nebyly v ČT pouze proto, že to byly lži vymyšlené přímo autorem nebo lžívé informace převzaté ze stránky ruských neofašistů ( ti přece také píší pravdu....) Nebo snad podle "bojovníků za pravdu" má takovou vylhanou špínu šířit i ČT?

Měla snad ČT dát k dobru reportáž "o dvouletém polonahém chlapečkovi, kterého ukřižovali fašisté" ? V ruské televizi to byl přece velký hit, do té doby než se ukázalo, že jde o vylhanou špínavost, která má dál roznítit nenávist v boji proti "fašistům"....

To vše má vysílat ČT, aby "bojovníci za pravdu" byli konečně spokojeni ?

Jak by takové vysílání mělo vypadat?

Asi takhle. Dobrý večer, vážení televizní diváci. Vítejte ve vysílání ČT. Hned na začátku máme pro Váš šokující pravdu. Náš zdroj působíci v Aeronetu nám potvrdil, že vojska NATO mají v nejbližších dnech zákeřně napadnout přes hranice neutrálního Finska hodné a neškodné Rusy, kteří si přece jen berou to co jim svatým právem patří. Vážení diváci, neváhejte a okamžitě jděte do ulic provolávat slávu pro geroje Putina - našeho spasitele a bojovníka proti fašismu ! Jen ten nás může zachránit! Vzhůru psanci této země! Smrt EU! Smrt NATO!! Smrt americkým imperialistům!!!

Tak co, spokojeni?

Autor: Zdeněk Bárta | karma: 22.23 | přečteno: 1409 ×
Poslední články autora